Kocourek nepřestával mňoukat! Donutil majitelku, aby adoptovala i jeho sestru!

18. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: WISCONSIN HUMANE SOCIETY

Sourozenecká láska není ničím výjimečným ani v říši zvířat. Důkazem jsou tihle dva kočičáci, kteří si doslova vymňoukali, aby mohli být spolu. Zrzavý kocourek odmítl bez své sestřičky být.

Jak už to tak v chladných končinách bývá, tahle dvě koťátka neměla jednoduchý vstup do života. Na Nový rok 2018 je celé promrzlé přinesli do útulku, poté, co byli odchyceni v ulicích zasněženého Wisconsinu. Zrzavý kocourek dostal jméno Áres po řeckém bohu války a mourovatá kočička Afrodita, po řecké bohyni lásky.

Kočičáci mohli mluvit o štěstí. Protože je o malá koťátka v útulcích relativně zájem, brzy se našli lidé, kteří je chtěli adoptovat. V půlce ledna přišla do útulku žena jménem Alana Hadley a odnesla si Área, zájem měla i o jeho sestru, ta už byla ale k adopci zamluvená zase někým jiným.

Áres však bez své sestry odmítl být. Byl zmatený, stále ji hledal, neustále naříkal a mňoukal. První noc usnul jen na chvíli v Alanině náruči, a kdykoli se vzbudil, plakal a byl smutný. Alana se pokoušela utěšit ho plyšovými zvířátky, protože se dovtípila, že mu chybí sestra. Kocourek se ale tak snadno přelstít nenechal.

Další den přišla z útulku dobrá zpráva. Adopce Afrodity byla zrušena! Alana neváhala ani minutu. Vzala s sebou kocoura a vyrazila do útulku pro jeho sestřičku. Jakmile se kočky opět shledaly, okamžitě si začaly hrát a byly viditelně šťastné. Alana dostála svému rozhodnutí a místo jednoho koťátka nakonec adoptovala obě. O měsíc později jsou kočičáci stále stejně nerozlučnými přáteli. Podobně vroucí lásku prý nyní chovají i ke svým majitelům.

 

Zábava - další články

Doporučujeme