Lidé jdou do kolen z držáku na prstýnky. Vypadá jako něco docela jiného

14. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / That’s It, I’m Ring Shaming

Ačkoli je internet studnice vědomostí, lidé ho nejraději používají jako nekonečný zdroj své zábavy. Na sociálních sítích se smějí a posmívají kde čemu a schytal to i původně zcela nevinný držák na prstýnek. Řada lidí v něm totiž spatřila jistou část mužského těla.

Na Facebooku existuje řada skupin, které jsou určené jen k tomu, aby se v nich lidé něčemu posmívali. Asi nejrozšířenějším trendem je kritizování cizích svateb a zásnubních prstýnků. A právě ve skupině věnované zásnubním šperkům se objevila jedna pikantní fotografie.

V tomto případě nebylo na prstýnku nic špatného, co ale diskutující zarazilo, byl originální držák, na kterém se zlatnictví rozhodlo šperk vystavit.

“Je ten prsten rád, že mě vidí, nebo je to jen moje představivost?” okomentovala snímek například jedna diskutérka. “Tohle povznáší frázi ‘pokud to máš rád, dej na to prstýnek’ na úplně jiný level,” rýpl si další komentující.

Některým přišel držáček docela vtipný. “Takhle mě měl můj manžel požádat o ruku,” zavtipkovala například jedna z žen. Jiné dámy ale podobný názor rozhodně nesdílely. “Prstýnek se mi nelíbí, ale ta prezentace je přímo strašná,” vyjádřila jiná své znechucení.

Většina z nás si zásnubní prsteny spojuje hlavně s elegancí, vybraným stylem a romantikou. Zjevně to tak ale pokaždé být nemusí.

Zábava - další články

Doporučujeme