Malý penis, pleš a rostoucí bříško. Z čeho mají muži největší depku?

19. ledna 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (zdroj: Depositphotos)

I muži mají své dny. Ač to na první pohled nevypadá, tak i pánové mají na svém těle něco, co se jim nelíbí, z čeho mají špatnou náladu nebo dokonce depky. A ženy jsou často překvapené, když zjistí, co se mužům na jejich vzhledu nelíbí.

Tvar a velikost penisu

Asi nikoho moc nepřekvapí, že právě mužská chlouba je něco, co pány trápí. Neřeší ani tak svou délku, jako šířku nebo to, zda ho mají křivý. Sice mají v této oblasti muži silácké řeči, ale jsou velmi citliví na to, zda se dámy o jejich nástroji lásky špatně vyjádří. Za mindráky stojí hlavně nadměrné sledování porna, kde je důraz na velikost penisu až přehnaný.

Předčasný orgasmus

Ženy to moc neřeší, ale pánové se stydí, když orgasmus mají dříve, než dámy a když své milé nedovedou uspokojit. Především, zda je to váš první sex a on po dotyčné dlouho touží. Pak ho vzruší už jen to, že si sundají slečny kalhotky. Proto je důležité, aby i tady byly dámy tolerantní, protože mohou zadělat na pořádný mindrák, který může končit v nejhorším případě i impotencí.

Pivní pupek a hrudník

Nejen dámy řeší svoje ňadra, i mužům záleží na tom, jak jejich hrudník vypadá. A to hlavně v případě, když před nimi dámy obdivuje ruce a hrudník ostatních. Z toho pak mají pořádnou úzkost. I oni totiž řeší postavu. Vadí jim pivní pupek, nedokonalý zadek a překvapivě i povislá prsa.

Obava z toho, že nesbalí svou vyvolenou

Muži jsou lovci a těžce nesou to, když se jim téhle oblasti nedaří. Proto většina z nich opravují počet žen, které jim prošli postelí. Chtějí být za svůdníky a bojí se, že při lovení zklamou a že jim některá řekne “ne”. I proto často objekt své touhy neosloví, ať nejsou zklamaní. Spousta z nich je při seznamování stydliví a velká část z nich čeká na to, až je osloví samotné ženy.

Nedostatek vzdělání

Asi to znají všechny ženy, ale muži si prostě často musí dokazovat, že jsou nejlepší. Nechtějí machrovat jen vypracovaným tělem a svaly, ale i svým intelektem. Zakládají si na vzdělání; sledují naučné pořady a dokumentární filmy. Nutno ale dodat, že to málo kdy přiznají, protože nechtějí, aby je ženy a ostatní muži měli za šprty. A přitom intelekt je tak sexy.

 

Zábava - další články

Doporučujeme