Manžel nechal ženě bordelářce frustrovaný dopis. Získal si celý internet

30. května 2020·Zábava·Redakce

Zdroj: Facebook / Kath Rose

Jistě to mnozí z vás sami znají. K manželství nějaké ty spory patří... O vynášení koše, mytí nádobí, mačkání zubní pasty... A právě koupelna je nezřídka místem, kde se vždycky něco najde. Tenhle manžel už byl ale ze své manželky tak nešťastný, že se rozhodl napsat jí oficiální dopis. A získal si tím celý internet!

Australanka žijící v Brisbane Kath Rose a její manžel se velmi milují. Jako všechny páry, i oni však donekonečna řeší ty samé problémy ohledně určitého chování ve společné domácnosti. A po osmi letech zřejmě nešťastnému muži, kterému Kath přezdívá „Man Mountain“, neboli „mužský hora“ došla trpělivost.

Spory mezi Kath a jejím manželem se týkaly hlavně koupelny. Její „holčičí magie“ (jak manžel trefně nazval její věci) zabírala prakticky veškerý prostor, mokré ručníky nechávala často ležet na zemi, zapomínala vynášet koupelnový koš nebo dokonce splachovat po sobě toaletu. Australanka si byla dobře vědomá, jak její manžel trpí, a tak slíbila, že se s příchodem nového roku změní. Bohužel, ke změně nedošlo.

Když se proto jednoho rána Kath probudila a zamířila do koupelny, na zrcadle na ni čekal dopis s nadpisem RE: KOUPELNA. A doprovodil ho ještě oficiální e-mail do její schránky. Kajícná žena se rozhodla dopis zveřejnit na svém facebookovém profilu a strhla tím doslova bouři. S jejím mužem se ztotožnila celá řada mužů a žen po celém světě, kterým zvyky jejich protějšků pijí krev.

Kath si nasypala popel na hlavu a zdá se, že dopis konečně zafungoval. Žena se dušuje, že si dává mnohem větší pozor. Ze své ostudy si ale nic nedělá. Neváhá dokonce ani rozdávat pobavené rozhovory do zábavních médií o svém koupelnovém chování a o manželských sporech, které zná každý z nás.

Oh dear… Now that's one way to tackle your partner's bad habits – head on! ?A frustrated husband left this on the…

Zveřejnil(a) ABC Brisbane dne Úterý 23. ledna 2018

 

Zábava - další články

Doporučujeme