Máte chuť si od srdce poplakat? Tohle jsou ty nejsmutnější filmové momenty ze všech

19. března 2023·Zábava·Dominika Číčelová

Někdo se u filmu rozbrečí jednou za život, někomu stékají po tvářích slzy jen u umírajícího zvířete a někoho dokáže rozbrečet i reklama na aviváž. A když má žena své dny, umí se rozbrečet u filmu tak, že jí teče krev z nosu. Pokud máte na dnešek v plánu pustit si nějaký dobrý film a máte chuť si z plna hrdla pobrečet, tyhle filmové momenty jsou ty nejsmutnější!

Avengers: Endgame

Máte-li rádi Avengery, každému jistě ukápla slza, když zemřel Tony Stark.

 

Harry Potter a Relikvie smrti část 1.

Každého správného fanouška této ságy jistě rozpláče víc momentů. Smrt skřítka Dobbyho ovšem považujeme za nejslzavější.

 

Já, legenda

Když zmírají psi, je to vždycky smutné. A když ho musí zabít jeho vlastní pán, propukáme v hysterický pláč. Například ve filmu Já, legenda.

 

Lví král

Je až s podivem, kolik animovaných filmů nás dokáže rozplakat. Scéna ve filmu Lví král, kdy k mrtvému Mufasovi přijde zoufalý Simba a přitulí se k němu, nám opravdu trhá srdíčko.

 

Toy Story 3

Tak při tady jsme málem prokleli celé studio Pixar! Scéna, kde se všechny hračky pochytají za ruce, smíření s tím, že společně zemřou, je opravdu krutá.

 

Coco

A u animáků ještě zůstaneme. Když malý Miguel zpívá své babi Coco “Vzpomínku máš” a ona se k němu přidá, nezůstane jedno oko suché.

 

Marley a já

Když si máte vzpomenout na film, kde umře pejsek, jako první se vám jistě vybaví Marley a já. To je psí tutovka.

 

Zelená míle

Když nevinný a odsouzený John Coffey požádá, aby mu na elektrickém křesle nedávali kuklu přes oči, protože má strach ze tmy, většina diváků odvrací s pláčem zrak a nechtějí vidět to, co se děje dál. 

 

Vzhůru do oblak

Většinou se brečí na konci filmu. V případě animované pohádky Vzhůru do oblak pláčete při úvodní scéně. A pak taky na konci.

 

Jmenuji se Sam

A jako bonus tu máme film, u kterého budete bulet jak želvy od začátku do konce.

Zábava - další články

Doporučujeme