Milionář zjistil, že je od narození neplodný: 20 let přitom vychovával tři syny

7. ledna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Zdálo se, že Brit Richard Mason (55) má v životě všechno. Díky založení společnosti MoneySupermarket.com si vedl lépe než dobře, na svém účtu měl miliony liber a se svou ženou vychoval tři zdravé mladé muže (23, 19 a 19). Pak ale přišlo šokující zjištění. Muž je totiž podle lékařů od narození neplodný. 

Od narození až do dospělosti vychovával staršího syna i devatenáctiletá dvojčata. Pak ovšem stačilo pár slov od lékaře a život milionáře se obrátil celý vzhůru nohama. “Nevíte, co je skutečné a co není – je to jako kdybych žil v Matrixu,”přiznal britským médiím.

Richard Mason totiž trpí cystickou fibrózou, která způsobuje nemožnost pacienta zplodit dítě přirozenou cestou. Když po vyslechnutí zprávy udeřil na svou v té době již bývalou ženu, ta se nejprve rozhodla zapírat. “Ovšemže jsou chlapci tvoji, ať už věda naznačuje cokoli,” řekla mu nejprve. Později se však staršímu ze synů svěřila, že to není tak docela pravda.

Mason ví, že ho jeho manželka v devadesátých letech podváděla, což mu údajně sama přiznala v roce 2016, devět let po tom, co se rozešli. O biologickém původu chlapců však prý neměl ani tušení. Genetické testy ovšem daly lékařům za pravdu a definitivně potvrdily, že ani jeden z nich není jeho.

Mason je přesvědčen, že otcem všech tří chlapců je zřejmě ten samý muž, se kterým jeho manželka Kate (54) měla mít přerušovanou aféru trvající zhruba čtyři roky. Ta však identitu muže důkladně tají.

Nápovědou by mohl být její náhlý zájem o židovskou kulturu v době jejího prvního těhotenství. Kate si také vymínila, že všichni tři chlapci budou mít židovské prostřední jméno, ačkoli ani ona, ani její manžel nejsou Židé. Není jisté, jestli pravý otec dětí vůbec ví, že má někde syny. Mason nyní nabízí štědrou finanční odměnu za jakékoli informace, které by k identitě pravého otce dětí vedly.

Podvedený muž plánuje o své traumatické zkušenosti napsat knihu, o které doufá, že by mohla pomoci tajemného inseminátora odhalit. “Je to i kvůli chlapcům, protože budou chtít vědět, kdo je jejich otec, i když budou, doufám, vždycky přemýšlet o mě jako o jejich tátovi,” uvedl Mason pro The Mirror.

Za své tajemství bude pykat i nevěrnice Kate. Ta původně při rozvodovém řízení získala od Richarda Masona značný finanční obnos na své živobytí. Nyní mu však musí zaplatit 250 tisíc liber, tedy více než 7 milionu korun jako odškodné za vzniklé trauma a celou situaci.

Není žádný div, že celá záležitost pořádně otřásla i s dotyčnými chlapci. Kvůli tahanicím o peníze mezi rodiči byly nějaký čas vztahy na všech stranách pořádně napjaté. Nyní se však zdá, že nejhorší problémy už synové s otcem překonali.

Nejmladší ze synů nedávno Richarda naprosto dojal, když mu po vypjatých týdnech poslal upřímnou zprávu. “Tati, jak jsem vysvětlil už na začátku, nikdy pro mě nepřestaneš být tátou navzdory tomuhle všemu. Samozřejmě zůstaneme v kontaktu, to se nikdy nezmění… Jsem tady pro tebe a vždycky budeš můj táta. S láskou, tvůj X,” stálo v ní.

 

Zábava - další články

Doporučujeme