Muž ztratil snubní prsten na líbánkách. Po letech přišlo překvapení!

1. února 2018·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: Facebook

Každý z nás občas ztratí něco velmi cenného. Nemusí jít o nákladné předměty, spíš o ty, se kterými nás pojí citová vazba. Russell McMillan o tom ví své. Jen 10 dní po uzavřeném sňatku ztratil při líbánkách snubní prsten. O deset let později se však nestačil divit...

Russell McMillan z Austrálie měl však pořádnou smůlu, když prsten před deseti lety ztratil už v době líbánek. Se svou novomanželkou Alanou společně vyrazili na Fiji, kde se potápěli v romantických hlubinách oceánu.

Jestli však existuje nešťastné místo, kde něco ztratit, je to právě oceán. Russell i Alana prsten ještě hodiny hledali, pomalu se však smířili s tím, že ho v oceánu jen tak nenajdou. Z líbánek odjeli a šperk pomalu ale jistě pustili z mysli.

O to větší je však po letech čekalo překvapení. Když Russell vyrazil se svým kolegou na pivo, došli k závěru, že v minulosti navštívili stejný prázdninový rezort. Russell jako vždy vyprávěl historku o ztraceném prstenu. Reakce kolegy však byla naprosto nečekaná. Will navštívil stejné místo dva roky po Russellovi kvůli dovolené s rodiči. A světe div se, našel tehdy prsten!

McMillanovi nevěřili, že by Russellův kolega našel zrovna ten jejich. Zvědavost jim však nedala a tak pátrali dále. Po porovnání nalezeného prstenu se svatebními fotografiemi mladých manželů ale všechny čekalo pořádné překvapení. Byla to jasná shoda!

Prsten si na dně oceánu poležel dva roky, přišel proto o jemné detaily na zdobení, jinak je ovšem zcela v pořádku. Shodou neuvěřitelných náhod se dostal po deseti letech k původním majitelům a vykouzlil tak mnoho radosti. Nález si pochvaluje hlavně Alana – vidět na prstu svého manžela konečně snubní prsten prý vůbec není špatné.

So if you have seen me over the past week you would of heard this story but since FB remembers everything – I thought I’…

Zveřejnil(a) Alana McMillan dne 23. leden 2018

Zábava - další články

Doporučujeme