Návrat do práce po svátcích není jednoduchý. Lidé na internetu sdílejí vtipné potíže

3. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Že se vám po svátcích vůbec, ale vůbec nechce do práce? A že pomalu ani nevíte, jak vlastně dělat své zaměstnání? Nebojte se, nejste ani zdaleka sami. Nejrůznější lidé se na internetu v prvních dnech po svátcích pochlubili s tím, jak těžký byl návrat do pracovního procesu. Poznáváte se v tom taky?

Letošní svátky vyšly opravdu dobře. Přimíchaly se k nim hned dva víkendy a volných dní tak bylo pro mnohé skutečně požehnaně. Po tak dlouhé době mimo pracoviště je ale o to těžší návrat zpět do práce.

Řada lidí se se svou povánoční leností svěřila na sítích. “Promiňte, že jde hned první den přišla pozdě. Vstala jsem včas, vysprchovala se a pak jsem si omylem sedla na postel a 30 minut koukala do prázdna,” napsala například na Twitter uživatelka s přezdívkou @pearlylondon.

“Pamatuje si vůbec někdo, co dělá? Nebo svoje pracovní heslo?” ptal se zase @1StevieKilner. Do vtipného naříkání se zapojila i rozhlasová stanice BBC Radio 1. “Dnešní cesta z kanceláře do kuchyňky pro čaj,” objevilo se na jejím twitterovém profilu po svátcích.

Přestože si mnozí lidé užili skoro dva týdny klidu, jiní měli jen pár dní volna, a nebo dokonce vůbec žádné. A jak jste své svátky prožili vy? Dejte nám vědět!
[totalpoll id=”339641″]

Zábava - další články

Doporučujeme