Neztrácet optimismus! Na Mallorce začala jezdit zpívající policejní patrola

23. března 2020·Zábava·Karolína Stránská

Na dodržování omezení pohybu kvůli pandemii koronaviru dohlížejí i ve Španělsku policisté, kteří za jeho porušení udělují pokuty. Policisté jedné obce na Mallorce se ale kromě kontrol rozhodli i zpříjemnit dny dětem, s nimiž rodiče v těchto dnech nesmí na ulici, s výjimkou cest k lékaři.

Patrola dvou vozů v obci Algaida na Mallorce v sobotu vyrazila do ulic a houkáním policejních sirén vylákala obyvatele na balkony. Nešlo ale o policejní zásah. Skupina místních policistů vyskákala z vozů, jeden z nich s kytarou. “Chcete si s námi zazpívat? Tak do toho. Raz, dva, tři,” vyzvali děti a rodiče na balkonech policisté.

Jeden policista hrál na kytaru a ostatní tleskali do rytmu a tančili. Místní na balkonech se k nim přidali a všichni společně zpívali populární katalánskou dětskou písničku.

Úspěch měla zpívající patrola takový, že se chystá objíždět i další mallorské obce. Po zveřejnění videa na sociálních sítích se zpívajícími policisty z Algaidy chystají inspirovat i další obce, napsal dnes deník La Vanguardia.

Zábava - další články

Doporučujeme