Palec nahoru! Táta si oholil hlavu, aby se jeho nemocná holčička cítila lépe

16. června 2020·Zábava·Karolína Stránská

Poté, co se tatínek malé holčičky (6) dozvěděl, že se nemá ráda kvůli své nemoci, rozhodl se jí ukázat, jak nedůležité vlasy vlastně jsou.

Manželka Davea Sylvaria Chelsea mu řekla, že se svou nejstarší dcerkou Riley měla smutný rozhovor. Riley diagnostikovali alopecii, když jí bylo pouhých  15 měsíců. Tato choroba způsobuje intenzivní vypadávání vlasů.

“Včera jsem s Riley tlachala a říkala jí o všech lidech, které mám ráda. Riley se na mě podívala a zeptala se mě, zda se mám ráda. Já jí automaticky řekla, že samozřejmě, že se musíme mít samy rády. ‘Ty se nemáš ráda?’ A ona tiše špitla ‘Ne.’,” uvedla maminka na Facebooku.

Chelsea okamžitě zavolala manžela, aby mu o tom řekla. Ve videu, které zhlédlo více než půl milionu lidí, se Dave ptá své dcery, jak k takovému pocitu přišla. “Takhle by ses cítit neměla. Jsi moc výjimečná holčička. Na vlasech nezáleží, víš? My tě máme rádi, ať se děje, co se děje,” dodal.

Taková slova nechce rodič od svého dítěte nikdy slyšet a v té chvíli Dave věděl, co musí udělat, aby vyjádřil solidaritu se svou dcerkou.

So since it’s my anniversary I am going to share one of the many reasons why I am so in love with my husband… I was…

Zveřejnil(a) Chelsea Sylvaria dne Pondělí 4. prosince 2017

Zábava - další články

Doporučujeme