Představujeme nové televizní spoty: Budeme vás bavit. Jsme rádio Frekvence 1

18. listopadu 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Nové televizní spoty poběží na nejznámějších televizních stanicích, vizuály pak uvidíte v tištěných médiích. Mezi tvářemi Frekvence 1 se vám představí Honza Dědek, Jan Kraus, Marta Jandová, Pokáč, Čestmír Strakatý a Petr Jabloňský.

Již na konci října jsme vám na našich sociálních sítích prozradili, že se chystá něco speciálního. Nyní vám konečně můžeme prozradit, co! Světlo světa spatřily nové televizní spoty, které jsme pro vás natočili v pražských Vysočanech v bývalém továrním komplexu Pragovka Art District.

V krátkých videích se vám představí naši moderátoři, konkrétně Marta Jandová, Jan Kraus, Honza Dědek Čestmír Strakatý, imitátor Petr Jabloňský a písničkář Pokáč.

 

Na natáčení se podílel uznávaný reklamní fotograf Goran Tačevski. Celkovou produkci a grafiku mělo na starosti studio Eallin. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. A na to jsme také vsadili. Klipům vévodí typická modrá a žlutá barva, veselá hudební linka a energický podkres.

 

 

Na natáčení spotů jsme samozřejmě nemohli chybět a při té příležitosti jsme se našich moderátorů zeptali, jak by charakterizovali svůj vztah k Frekvenci 1. K jakému rodinnému příslušníkovi by ji například přirovnali. “Pro mě je to sestra, protože já funguji s Frekvencí 1 s přestávkami přes dvacet let,” popsal moderátor a imitátor Petr Jablonský. Kamarádka, cítím se s ní fajn, můžu se u ní vyplakat, postěžovat jí, je to pro mne i taková vrba,” řekla moderátorka a zpěvačka Marta Jandová.

Na celé zákulisní video z natáčení mrkněte níže. 👇😊

A nezapomeňte nám napsat na facebook, jak se vám nové klipy líbí!

 

     

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme