Pseudovědci tvrdí, že se blíží konec světa. Dovolenou v létě nejspíš nestihnete

13. dubna 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Podle konspiračních teoretiků se 23. dubna objeví na obloze "planeta smrti" Nibiru, která s sebou přinese vzestup Antikrista, třetí světovou válku a sedm let trýznění. NASA však ujišťuje, že žádná taková planeta neexistuje.

Nebeské těleso Nibiru je spjaté s akkadským bohem Mardukem, patronem Babylónu. Ve většině babylónských textů je těleso spojené s Jupiterem. Podle teorie by se 23. dubna měl Jupiter sladit s Měsícem a Sluncem v konstelaci souhvězdí Panny a vytvořit tzv. “odtržení”.

Právě tento úkaz je spojený s apokalypsou trvající sedm dlouhých let. V této době se objeví Antikrist, jenž Zemi zpustoší k nepoznání. Všichni hříšníci budou čelit konci světa, zatímco dobří křesťané budou vyneseni do nebe, kde se jejich duše spasí.

Americká vládní agentura NASA však ujišťuje, že žádné těleso se blízkosti Zemi nenachází a že Nibiru je pouhý výmysl na internetu. Do karet NASA hraje také to, že už minulosti bylo několik dat spjaté s výskytem “planety smrti” znamenající konec světa, ale k ničemu nedošlo.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme