Rodiče pozor, tohle nikdy nedělejte! Otec přišel o miminko nešťastným způsobem

23. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Carmine Martino (20) a Hayley Gavrilis (20) byli velmi nadšení, když v září loňského roku spatřil světlo světa jejich prvorozený syn Lucas. Bohužel se z miminka mohli radovat pouze dva měsíce, život jim totiž obrátila vzhůru nohama tragická nehoda.

Mladý otec Carmine Martino by pro svého syna udělal všechno. Když si tedy maminka Hayley šla jednoho listopadového večera na chvíli zdřímnout a na něm bylo o miminko se starat, sedl si se synem do křesla a položil si ho na hruď, aby se malý cítil v bezpečí.

Chtěl svému synovi ukázat, že je u něj, a dodat miminku tolik potřebný pocit blízkosti milující osoby. Když se však Hayley probudila, nemohla svého syna najít. Nebyl v pokojíčku ani ve své postýlce. Šla tedy za partnerem v křesle a ptala se ho, kde je Lucas.

Carmine zdvihl ruku a rodiče v šoku zjistili, že miminko leží zaklesnuté mezi otcovým ramenem a opěrkou křesla. I když už malý nedýchal, zavolali okamžitě záchrannou službu. Třebaže zásah proběhl velmi rychle, chlapečka už se ale bohužel oživit nepodařilo.

Zdrcený mladý otec je od té doby v depresích. Je přesvědčený, že jeho život už nebude nikdy jako před tím a že jako otec fatálně selhal. O svém traumatickém zážitku se rozhodl promluvit jen proto, aby ostře varoval ostatní rodiče.

 

Zábava - další články

Doporučujeme