Seriál Jedna rodina většinu diváků potěšil. Na Zoo však nestačil

6. ledna 2023·Zábava·Redakce

Jedna rodina, seriál. (Foto zdroj: Instagram Jedna rodina – se souhlasem TV Nova)

Se začátkem nového roku se televizní diváci dočkali nového seriálu na Nově Jedna rodina. Už název a ukázky, které v televizi nějakou dobu vídáme, napovídají, že půjde o příjemnou podívanou. A jak to tak vypadá, skutečně tomu tak je. Nový seriál měl u diváků úspěch. Na primáckou Zoo však nestačil. Informuje o tom Blesk.cz.

Milovníci televizní zábavy a televizních seriálů se se začátkem nového roku dočkali novinky, která už podle ukázek vypadala velmi slibně. Není tedy divu, že se na úvodní díl Jedné rodiny dívalo 922 tisíc diváků. To se dá považovat za velký úspěch.

View this post on Instagram

A post shared by Televize Nova (@tvnovaofficial)

Souběžně s ním na konkurenční televizi Prima běžel seriál Zoo, který můžeme vídat na obrazovkách už mnohem déle. Není tak divu, že má svou pevnou fanouškovskou základnu a ti zůstali svým oblíbencům z Primy věrni. Na Zoo se dívalo 973 tisíc diváků.

Šlo tedy opravu jen o hrstku lidí a osmidílný seriál na Nově tak primácké stálici šlapal doslova na paty. Diváci si především pochvalují herecký výkon herečky Terezy Kostkové. “Kostková to táhne. Terezka nikdy nezklame. Ona je záruka, že to bude super,” shodují se diváci. Samozřejmě se našli i tací, kteří první díl seriálu kritizovali, a to především kvůli hlavní zápletce.

Zábava - další články

Doporučujeme