Nečekané překvapení! Žena našla v kuchyni aligátora

10. dubna 2024·Zábava·Matěj Kašpar

Aligátor na Floridě (Zdroj: Profimedia)

Představte si, že doma odpočíváte a najednou dostanete chuť na něco dobrého. Vstanete, jdete do kuchyně a tam aligátor. Tak tenhle šok si zažila Mary Hollenback ve svém domově na Floridě.

Když žena uslyšela divné zvuky, myslela si, že se někdo cizí snaží dostat do jejího domova a vlastně se trefila. Okamžitě se vydala vstříc zvukům, kde nenašla zmateného člověka, ale obřího aligátora. Ten byl prý přes dva metry dlouhý a vypadal hladově. Možná právě proto si to nasměroval rovnou do kuchyně.

„Normálně si otevřel a zničil magnetický mechanismus u dveří. Potom vešel a vydal se do kuchyně,“ popsala děsivý moment pro Fox 13 Mary. Ta samozřejmě hned vytočila 9-1-1, aby jí pomohli dostat aligátora z jejího domu. „Úplně jsem se klepala a nevěděla, komu jinému v tu chvíli zavolat. Popravdě si nemyslím, že bych dokázala nějaké jiné číslo namačkat, jak jsem byla vystrašená,“ uvedla.

(Zdroj: Profimedia)

Mary popsala celou situaci jako jeden z nejděsivějších zážitků svého života, ale zároveň pochválila rychlost zásahu zdejších autorit a odchytové stanice. „Pouze na Floridě vám vejde aligátor do kuchyně,“ dodala již se smíchem v rozhovoru pro Fox 13. Aligátor byl přemístěn na farmu pro aligátory a podle posledních informací se má dobře.

Zábava - další články

Doporučujeme