Televize na Velikonoce nabídne pestrý program. Těšit se můžeme na pohádky i TV show

27. března 2024·Zábava·Redakce

Tajemství staré bambitky a Peče celá země s Kuřetem. (Foto: se souhlasem Koňaříková/Rostislav Šimek)

Velikonoce jsou už doslova za dveřmi a s nimi se blíží i pro některé z nás vytoužené volno v podobě prodlouženého víkendu. Někteří ho stráví aktivně třeba na horách, jiní si užijí odpočinek v pohodlí svého domova a budou koukat na pohádky a oblíbené pořady. Co všechno si televize pro nás připravily? Podívejte se!

Doslova pohádkový televizní program odstartuje na Velký pátek, kdy od brzkého rána se můžete těšit na osvědčené klasiky jako O princezně, která ráčkovala, Dešťová víla, Čertoviny. Na své si přijdou i milovníci rodinných komedií, protože taková Noc v muzeu s Benem Stillerem nebo Myšák Stuart Little vás rozhodně hodí do pohodové nálady. Nebudou chybět ani archivní počiny jako Dovolená s Andělem, Svatební cesta do Jiljí či Jen ho nechte, ať se bojí.

Bílá sobota určitě potěší milovníky Jana Wericha, protože Česká televize odvysílá Císařova pekaře. Ženy zase ocení romantickou komedii s Hugh Grantem Hudbu složil, slova napsal nebo Dítě Bridget Jonesové. Z televizních show se pak mohou diváci těšit večer na premiéru Zázraky přírody, kde budou hosty Marián Jelínek, Olga Lounová, Petr Svěcený a Ondřej Moravec. Následovat bude slavnostní vyhlášení hudebních Cen Anděl Coca-Cola 2023, kterými vás provede moderátorská dvojice Ivana KulhánkováHonza Dědek. Na Primě si ugrilujeme něco dobrého v novince Česko na grilu a na Nově si procvičíme mozkové závity s Ondřejem Sokolem v nejnovějším díle Superlov II.

Na Boží hod velikonoční se můžeme podívat na Babičku, pobavit se u pohádky Tajemství staré bambitky či animáku Hop. Večer pak TV Nova odvysílá dlouho očekávanou premiéru minisérie Iveta, která dosud byla dostupná pouze na Voyo.

Velikonoční pondělí pak bude z celých svátků nejvíce pohádkové. Čeká nás například Koloběžka první, Zlatovláska, Kouzla králů, Tajemství staré bambitky 2, O princezně Jasněnce a létajícím ševciHrátky s čertem. Speciální večer v benefičním duchu bude na ČT 1, kde v Peče celá země spojí síly s Kuřetem. Zde budou slavné osobnosti péct pro dobrou věc se sbírkou Pomozte dětem. Což je jedna z nejznámějších českých veřejných sbírek s tradicí od roku 1998. Za plotnu se postaví herečky Jitka Čvančarová, Barbora Poláková, moderátorka Martina Hynková Vrbová, herec Martin Pisařík a jazzový hudebník Rudy Linka.

Zábava - další články

Doporučujeme