Tetování muže vzbudilo na internetu bouřlivou diskuzi. Co v něm vidíte? FOTO

2. ledna 2018·Zábava·Karolína Stránská

Ve světě, kdy tělo každého druhého zdobí alespoň malý motiv, je poměrně těžké přijít s originálním nápadem. Touto mladíkovi se ale povedlo pořídit si jedinečné tetování. Uživatele zaujalo natolik, že se o něm na internetu vedou  bouřlivé diskuze.

Když vstoupil do salónu, asi neočekával, že snímek jeho tetování bude sdílený tisíci uživateli a vzbudí diskuzi těch, kteří se dohadují, co jen může výsledný motiv znamenat. Romanticky působí srdíčko totiž podle některých tak romanticky nevypadá.

Na první pohled by si člověk řekl, že majitel ozdoby je duše romantická a proto si nechal srdce na tělo zvěčnit. Důkladnější pohled by vás však mohl zaskočit. Ve spodní části ornamentu je totiž ženská ruka, která drží něco, co běz jakýchkoliv pochyb připomíná mužské varle.

Mnoho uživatelů na sociálních sítích spekuluje, že mladík tím určitě dává najevo, že láska prochází postelí, další pak tvrdí, že tím pouze vyjadřuje lásku ke zmíněné pohlavní žláze. Většina se však shodla, že to majiteli pravděpodobně nevyšlo a původně chtěl mít vytetováno srdce ukryté ve dlani.

Zábava - další články

Doporučujeme