To se nepovedlo: Žena chtěla dlouhé a krásné řasy, krutě se jí to ale vymstilo

11. července 2021·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: TikTok

Jak se říká, pro krásu se musí trpět. Někdy se ale trpí a krása nepřijde. Vyprávět by o tom mohla žena, která toužila mít řasy až do nebes. Nakonec ale nemá vůbec žádné. 

Řada žen touží po dlouhatánských smyslných řasách, které by podtrhly jejich ženskost a dodaly jejich pohledu na výraznosti. Denně proto používají řasenky, kleštičky na řasy, doplňují si řasy umělými trsy či si lepí řasy umělé.

Jednou z nich byla i mladá žena, která kvůli své snaze řasový porost prodloužit o něj nakonec bohužel přišla úplně. “Tohle je důvod, proč nikdy nepospíchejte se svým make-upem,”vzkázala ostatních a svou nehodu ukázala ve videu na TikToku.

Po aplikaci řasenky použila ještě klasické kleštičky na řasy, místo natočení jí ale řasy zůstaly v kleštičkách a její víčko zůstalo zcela holé. “Jsem hotová,”okomentovala záběry, na kterých má nad okem v řadě řas velkou holou díru. Jak se říká, cizí neštěstí potěší a nejinak tomu bylo i v tomto případě. Video si za krátký čas získalo již více než 3,2 milionu shlédnutí.

@toomuchroome

They better grow back!! The pain 😩 Someone please help me! 😳🤦🏻‍♀️ advice welcome! ❤️ #relatable#makeup#ohno#eye#comedy#fyp#foryoupage#ouch

♬ Oh No – Kreepa

 

Zábava - další články

Doporučujeme