Tohle video děsí internet! Chlapečkův odraz v zrcadle se hýbe rychleji než on

2. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: reprofoto Youtube /
Svetzari

Pokud patříte mezi fanoušky nadpřirozena, možná vás potěší tohle video. Vstávají z něj totiž vlasy na hlavě uživatelům internetu z celého světa. Zdá se, jako by se na něm odraz v zrcadle pohyboval rychleji, než skutečný chlapeček. Vidíte to taky?

Optický klam? Grafický trik? Nebo snad náznak nějaké nadpřirozené energie, která byla na místě v tu chvíli přítomná? Tisíce lidí si lámou hlavu nad záhadným videem, které se původně objevilo na Twitteru.

Je na něm zdánlivě obyčejný chlapeček, který z legrace vyplazuje jazyk a dělá na sebe různé grimasy do zrcadla. Pak ho to však přestane bavit a rozhodne se odejít. A v tu chvíli přichází to podivné – zatímco on totiž mrkne, oči v odrazu zůstanou otevřené a odraz se dokonce vzdálí rychleji, než skutečný chlapec.

Video na sociální sítě umístila chlapcova matka. “Zdá se to jen mně, nebo odraz v zrcadle odešel dřív, než on?” připsala k záběrům žena ze San Antonia v Texasu. A mnozí jí dali za pravdu.

Podle některých je chlapeček posedlý démonem, jiní zase věří, že je domácí zrcadlo portálem do jiné dimenze. A co myslíte vy?

Zábava - další články

Doporučujeme