Toužíte po hřejivém doteku přítelkyně? V Japonsku vám ho vytvoří na zakázku

17. listopadu 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Nemáte přítelkýni a toužíte po smyslném a hlavně vřelém doteku ženy? Tak se můžete radovat, protože japonští vědci vynalezli unikátní robotickou ruku. Ta má pomoci svobodným mužům nahradit příjemný pocit, když se s přítelkyní vodí za ruce. Vynálezu říkají Osanpo Kanodžo, v překladu "Přítelkyně na procházku". Informovali o tom Novinky.cz.

Robotika je obor, který kráčí dopředu mílovými kroky a to zejména v Asii. Japonští vědci se rozhodli pomoci osamělým jedincům, kteří touží po vřelém doteku. Inženýři na univerzitě v Gifu vynalezli robotickou ruku. Ta je vyrobena z materiálů, které na dotyk odpovídají dotyku lidské ruky.  Tuto hračku si člověk připevní na paži a umělá ruka následně reaguje na stisk stiskem.

Tento vynález pojmenovali Osanpo Kanodžo, česky Přítelkyně na procházku. Aby ruka byla co nejvíce autentická má mnoho zajímavých vychytávek. Do dlaně ji uživatel může vsunout vlhký hadřík, který dokáže simulovat nervózní, lehké pocení dlaní. Je také parfémovaná dámským šamponem a muži si mohou dokonce stáhnout aplikaci, kde si přehrají zvuky kroků a šustění šatů.

Vědci se produkt rozhodli vyvinout proto, aby se lidi v době pandemie necítili osamělí. Sociální distanc totiž mnohé z nás provádí na každém kroku. Iluze dívky, která kráči muži po jeho boku je tak díky robotické ruky dokonalá. Podle Japonců je to ideální univerzální společník budoucnosti.

 

Co na to Jan Kraus?

Zábava - další články

Doporučujeme