Týdenní horoskop: Nezadaní Lvi se mohou těšit na žhavý románek. Bude z toho jen sex nebo i láska?

30. ledna 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Je tu další týden a hvězdy si pro nás přichystaly další várku milých i nemilých překvapení. Zjistěte, co konkrétně může potkat vás, abyste měli před osudem náskok a mohli se tak přizpůsobit situaci.

BERAN

Chcete něco tvořit, a protože jste velmi kreativní, tak vám to půjde od ruky. Nejvíc se můžete projevit ve změně interiérů. Budete si chtít možná přestavět byt či dům a bude to hračka, protože vás to bude opravdu bavit. A to je skvělé, alespoň budete mít plán na dlouhé zimní večery.

BÝK

Potřebujete sehnat dárek pro svého partnera a nevíte, co mu koupit. Nápadů sice máte dost, ale přijde vám, že ani jeden není dost dobrý. Napadlo vás zeptat se jeho matky, ale to není úplně něco, co byste chtěli úplně zažít každý den. Nemusíte se bát, je to skvělý nápad a ona bude velmi ráda, že vám může pomoct. A ještě vás to třeba i sblíží, z čehož by mohl mít radost i váš partner.

BLÍŽENCI

Váš milý pro vás připraví velké překvapení, ze kterého budete mít ohromnou radost a vůbec jste to nečekali. Bude to pro vás i tak trochu splněný sen a ujistíte se, že lepšího partnera jste si opravdu nemohli přát. Někdo z vašich přátel za vámi přijde pro radu a pomoc, ale vám se nechce moc radit, když o daném problém toho moc nevíte.

RAK

Jestliže plánujete rodinu, tak teď je nejvyšší čas. Plodnost navíc budete vnímat i ve vašem vztahu, protože partner pro vás udělá všechno, co vám na očích uvidí. Vy jste z toho ale paradoxně docela nervózní a nevíte, co si o tom máte myslet. Ale nemusíte se bát, nehrozí vám nic nebezpečného, váš partner je k vám jen milý a pozorný.

LEV

Nezadaní Lvi mohou tento týden potkat někoho zajímavého, ale je možné, že to bude jen láska na jednu noc. To se vám logicky moc líbit nebude. Budete od toho chtít mnohem víc, ale dotyčný bude velmi ostražitý. Není kam spěchat, i když si myslíme, že všechno potřebujeme co nejdříve, tak tentokrát to není ve váš prospěch.

PANNA

Na začátku týdne vás bude čekat štěstí; bude to nečekané a úplně jiné, než jste si plánovali. Mladší žena bude se svým přítelem řešit finanční trable a vy se jim do toho omylem připletete. V polovině týdne vás čeká osudové setkání, které je ale spojené s velkým trápením.

VÁHY

Budete se muset naučit být více asertivní. Když chcete někoho odmítnout, musíte se naučit to udělat a nemít výčitky svědomí. Lidé okolo vás mohou využívat a vy často neumíte odhadnout, že se toto děje. A nebo jim nechcete kazit náladu, tak jim raději řeknete, že můžete, i když se vám to vůbec nehodí.

ŠTÍR

Na začátku týdne zažijete pocit neštěstí, ale nebudete to chtít s nikým řešit a budete to muset sami zpracovat. To může pomoct i to, že dostanete nabídku, která se bude týkat cestování a práce a vy ji s radostí přijmete. Budete potřebovat si od některých věcí odpočinout a získat nadhled.

STŘELEC

V práci vás čekají velké změny, za které budou moct buď snížení počtů zaměstnanců nebo nějaká reorganizace. Bude to pro vás sice noční můra, ale vy se ničeho bát nemusíte. Maximálně vás čeká nějaké stěhování či nastoupí nový kolega.

KOZOROH

Můžete se těšit na velký posun ve svém životě. Čekají vás velké změny, které na začátku mohou vypadat jako problémové a ty, které nepůjdou změnit. Nakonec se ale ukáže, že hrají ve váš prospěch a že vás mohou velmi posunout. Jen v partnerství to bude asi trochu boj, který vás může stát docela dost sil a námahy. Ale i to k životu patří.

VODNÁŘ

Váš partner bude celý týden dost hádavý a nic se mu nebude líbit. Jen všechno, včetně vás kritizuje a vy nevíte, co se mu neustále nelíbí a co ho štve. Nechte ho být ať si srovná všechno, co potřebuje a až pak se ho můžete zeptat, o co šlo. Nicméně jeho nálada podnítí to, že se budete hádat kvůli zbytečnostem, jako je třeba úklid.

RYBY

Na začátku týdne vás čeká velmi milé setkání, které vám přinese peníze a také velké štěstí. Navíc vás to může posunout i na společenském žebříku, kde díky tomu získáte i větší vliv. Ke konci týdne vás překvapí příbuzní a to velmi pozitivně.

Zábava - další články

Doporučujeme