V hlavní roli: Kočky a psi. Ty nejlepší filmy s těmito domácími mazlíčky

12. září 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Rodinné filmy, pohádky a seriály jsou jako dělané na nedělní večer doma v rodinném kruhu. A Aby si přišli na své i vaši domácí mazlíčci, vyberte takový film, jehož hlavními hrdiny jsou právě oni. Psi a kočky.

Kočky na stříbrném plátně

Aristokočky

Příběh o čtyřech kočkách zazobané paničky. Miluje je nejvíc ze všeho, proto jim celé své jmění odkáže. Sluha Edgar se s tím ale nemůže smířit a snaží se kočky o to, co jim náleží, připravit. Naštěstí celou situaci zachrání kocour O’Malley.

Kocour v botách

Dobrodružství lstivého kocoura, které se odehrává ještě předtím, než se setká se Shrekem. Snaží se očistit své jméno a zažije spoustu srandy.

Kocour v klobouku

Trochu bizarní a hodně praštěný film. Dvojice dětí se doma nudí. Z letargie je přijde vytáhnout kocour, který tahá z klobouku kouzla.

Psi na Oscara

Beethoven

Tato komedie je o štěněti bernardýna, které se dostane do jedné rodinky, je pojmenováno Beethoven a pak roste a roste…

Lady a Tramp

Skoro se tomu nechce věřit, ale proslulá Disney pohádka Lady a Tramp o lásce fenky z dobré společnosti a psího tuláka byla natočena už v roce 1955. Tak vznikla slavná scéna, kdy pejskové u italské restaurace pojídají špagety a do jedné se omylem pustí každý z druhý strany a dají si pak v jejím prostředku rozpačitou pusu.

Marley a já

Film sleduje manželský pár, který si pořídí štěně labradora. Manželé mu dají jméno Marley a pak jsou svědky toho, jak se z malého uzlíčku stává obří pes, který jim ničí vybavení domu a honí pošťáka, ale taky jim dodává energii a spoustu lásky.

Když jsou za hvězdy oba

Neuvěřitelná cesta

Dva věrní psi a kocour se vydají na cestu divočinou hledat svou rodinu. Český dabing je skvělý, zvířata vtipná a příběh srdcervoucí. Takže doporučujeme připravit si kapesníky.

Jako Kočky a psi

Tato válka tu byla vždy. Ale nikdy nebyla tak brutální. Kočky si chtějí podrobit psy a jdou do toho se vším, co mají.

Zábava - další články

Doporučujeme