V novém seriálu budou designéři opravovat místa činu. Děsivé domy se pak vrátí do prodeje

14. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Možná jste si mysleli, že od televizních producentů už vás nic nepřekvapí. Jak to tak ale bývá, opět divákům vytřeli zrak - pro americkou internetovou televizi Quibi totiž právě teď vzniká seriál, ve kterém budou bytoví designéři renovovat domy, ve kterých se vraždilo. Opravené nemovitosti poté zamíří opět do prodeje.

Pokud vás baví dokumenty o skutečných zločinech a zároveň jste fanoušky pořadů, ve kterých se renovují byty a domy, tento nový seriál by mohl být přesně pro vás. Show s názvem ‘Murder House Flip’ se totiž zabývá renovacemi domů, ve kterých se vraždilo.

Unikátní pořad vzniká pod vedením producenta Joshe Bermana, který má na svědomí úspěšné kriminální seriály jako Sběratelé kostí, Kriminálka Las Vegas nebo Instinkt zabijáka, producenta hororového seriálu Penny Dreadful Chrise Kinga a autorky Katherine Ramsland. K vidění bude na mobilní streamovací platformě Quibi, která bude spuštěna letos v dubnu.

A na co se mohou diváci těšit? Chybět prý nebude forenzní věda, spirituální očišťování ani experti na renovaci nemovitostí. Vedle sledování, jak se místo činu mění pracovnímu týmu pod rukama, se navíc diváci dozví i informace o zločinech a tajemství, která domy opřádají.

Zábava - další články

Doporučujeme