Valentýnský horoskop aneb jak dávají lásku jednotlivá znamení?

13. února 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

V lásce jsme každý jiný a je to tak dobře. Někdo se se svým partnerem neustále pošťuchuje, jiní se vezou na vážné notě. Někteří se rádi mazlí, jiní mají rádi trochu drsnější praktiky. A tohle všechno může být ovlivněno i znamením.

BERAN

Berani jsou vášniví a lásku vyjadřují spontánností a ohnivou energií. Ve vztazích mají rádi vzrušení a divokost. Nesnáší nudu a často svou lásku projevují odvážnými gesty a dobrodružnými výlety.

BÝK

Býci jsou oproti Beranům mnohem klidnější a přízemnější. Svou lásku vyjadřují stabilitou a spolehlivostí. Oceňují hmatatelné aspekty, nabízejí podporu a promyšlená gesta, která budují pevné základy.

BLÍŽENCI

Blíženci jsou okouzlující a lásku vyjadřují prostřednictvím komunikace. Rádi mluví, proto dovedou zaujmout svými slovy, díky kterým se jejich partneři cítí intelektuálně stimulováni a citově propojeni. Jejich jazykem lásky jsou poutavé rozhovory a hravé žertování.

RAK

Raci potřebují láskyplný a bezpečný prostor. Jsou velmi citliví na rodinu, rádi o ni pečují a věnují se jí na 100%. Svým blízkým poskytují silný systém citové podpory.

LEV

Lvi jsou velmi oslniví a poznáte je na první pohled. Jsou výřeční, zábavní, zkrátka ve středu společnosti. Lásku vyjadřují velkými gesty a pozorností. Mají rádi obdiv a často dávají najevo svou náklonnost veřejnými projevy lásky. Klidně vás třeba před celou restaurací požádají o ruku.

PANNA

Panny milují detaily a jsou to velcí puntičkáři. Nejsou to moc velcí romantici, ale jsou spíše na ty praktické věci. Rádi tak partnerům dopřejí nějakou službu, chtějí prostě ostatním pomáhat. Díky tomu zajišťují hladký průběh vztahu, kde to prostě neskřípe.

VÁHY

Váhy jsou velmi vyrovnané znamení, které jen tak něco nerozhází. Svou lásku vyjadřují pomocí harmonie a partnerství. Mají rádi krásu a eleganci a často překvapí své partnery velkými gesty, díky které jejich vztah vypadají jako dokonalost.

ŠTÍR

Hluboké city, to je synonymum pro zamilované Štíry. Jsou intenzivní a tajemní, vytvářejí pouta, která jdou hodně pod povrch. Hledají vnitřní propojení se svým partnerem.

STŘELEC

Se Střelci se rozhodně nudit nebudete. Milují dobrodružství, svobodu a objevování. Váží si nezávislosti, proto jí budou vyžadovat i od vás. A nesnáší, když je někdo omezuje. Svého partnera ale za každou cenu podporují a stojí za ním.

KOZOROH

Ctižádost. To je hlavní motto Kozoroha. Ke svým partnerům jsou oddaní a angažovaní a náklonnost dávají najevo tak, že pracují na společných cílech. Tím poskytují pocit jistoty a dlouhodobé stability.

VODNÁŘ

Inovativní Vodnáři svou lásku vyjadřují prostřednictvím intelektuálních podnětů a netradičních gest. Mohou vás velmi překvapit; někdy pozitivně, někdy negativně. Oceňují jedinečnost a náklonost dávají často najevo podporou partnerovy individuality.

RYBY

Empatie, kreativity, vzdušné zámky a velké sny. I takhle dávají Ryby najevo svou lásku. Je to citlivé a intuitivní znamení a svou oddanost tomu druhému projevují uměleckými projevy a hlubokými city směrem k partnerovi.

Zábava - další články

Doporučujeme