VIDEO: Chlapec pozval na ples dívku, která nemohla chodit. Čekalo ho velké překvapení

27. května 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Maturitní ples je pro většinu středoškoláků velká událost. Nejinak tomu bylo i na jedné střední škole ve městě San Antonio v Texasu. Jeden z chlapců pozval dívku, která nemohla chodit. Ta mu připravila pořádné překvapení!

Většina středoškolaček chce na svém maturitním plese vyrazit všem dech a vypadat nádherně. Spousta dívek věnuje přípravě nemalé úsilí, s Morganou se však může rovnat pouze málokdo. Tato studentka totiž podstoupila náročnou operaci, po které nemohla dlouhé měsíce vůbec chodit.

Když ji její přítel pozval na maturitní ples, nadšeně souhlasila a začala pomalu připravovat plán. Bez toho, aby svému milému cokoli řekla, usilovně dřela, aby se opět mohla postavit na své nohy. Když se na nich byla schopná chvíli udržet, začala se postupně učit znovu chodit. Tímto způsobem postupovala dlouhých 10 měsíců a nutno uznat, že dosáhla obrovského pokroku.

Přišel den plesu a když za ní její přítel přijel, přirozeně očekával, že ji najde na vozíku a do limuzíny ji bude muset odnést. Po otevření dveří ho ale čekal naprostý šok. Morgana stála a pomalu kráčela směrem k němu! Dojemnou chvilku zaznamenala její rodina na video, které teď koluje po sociálních sítích.

Morgana si nakonec se svým přítelem zvládla i zatancovat a její píle natolik ohromila spolužáky, že dívku nakonec zvolili královnou plesu. Na slavnostní večer tak zřejmě jen tak nezapomene.

Zábava - další články

Doporučujeme