Jak uhlídat děti. Žena přišla se skvělým trikem, někteří rodiče ji však kritizují

27. ledna 2020·Zábava·Karolína Stránská

Pro mnohé rodiče představují volná odpoledne s dětmi oříšek. Jak je zabavit? Co s nimi dělat? Nápady na kreativní vyžití dojdou po čase každému. Tato žena z australského Brisbane však přišla s vtipným trikem.

Bree Tomasel byla mnohými rodiči prohlašována za svatou poté, co na Facebooku sdílela vtipný trik s bankovkou. Často totiž hlídá děti a přišla na to, jak caparty zabavit na několik minut. Vše, co potřebujete, je bankovka a zeď. Docela snadné, že?

S dětmi se rozhodla hrát malou hru. “Chcete vyhrát pět dolarů? Chcete? Budete oba hrát,” říká ve videu dětem. Poté jim řekne, aby se postavily ke zdi, bankovku vloží mezi jejich čela a stěnu a řekne jim, že kdo zůstane stát bez hnutí, aniž by mu spadla bankovka, vyhrává.

“Nesmíte se jí dotknout rukou, ani ji upustit, ano? Ten, komu se to stane, peníze nevyhraje. Tak se nehýbejte,” dodá vychytrale žena.

Poté co video obletělo sociální sítě se dočkala očekávané kritiky. Někteří totiž tvrdí, že se jedná o týrání dětí, což autorka videa považuje za neuctivé vůči lidem, kteří si skutečným týráním prošli. “Myslím, že se teď lidé snaží všem najít něco, kvůli čemu by mohli být naštvaní. Já se jen snažím uprostřed té temnoty, ve které žijeme, nalézt trochu světla skrze humor,” uvedla Bree pro Daily Mail.

 

Tag like, comment and share

Babysitting hacks for the holidays…THE $5 DOLLAR GAME????Bree Tomasel

Zveřejnil(a) Eminor dne Úterý 26. prosince 2017

Zábava - další články

Doporučujeme