Miminko slyšelo poprvé v životě hlas své sestry! Jeho reakce vás dostane

2. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Twitter

Tohle je opravdu dojemné! Když malá holčička jménem Scarlet Benjamin (11 měsíců) společně se svou maminkou a starší sestrou přijeli k lékaři na zkoušku sluchového implantátu, Scarlet měla poprvé v životě možnost slyšet sestřin hlas. A miminko dalo okamžitě najevo nefalšovanou radost! Video se okamžitě stalo virálem.

Jedenáctiměsíční Scarlet Benjamin přišla o sluch krátce po narození kvůli komplexnějším zdravotním potížím. Narodila se totiž o tři měsíce dříve, než by bylo potřeba, a nebyla proto ještě patřičně vyvinutá. Rozvinulo se proto u ní střevní onemocnění jménem nekrotizující enterokolitida. Následná antibiotická léčba pak sice zlepšila Scarletin stav, výrazně jí ovšem poškodila sluch.

Holčička později dostala naději v podobě sluchových implantátů, které by jí v budoucnu mohly významně usnadnit život. Když 10. ledna společně s maminkou a sestrou přijela do Atlanstkého sluchového centra v Milledgeville ve státě Georgia, měla poprvé v životě možnost si podobný implantát vyzkoušet.

“Malá sestřičko,” zavolala na ní na zkoušku její starší sestra Halie rozpustilým hláskem, aby viděla, jestli ji batole uslyší. A dočkala se okamžité reakce, která ji o tom nevyvratitelně přesvědčila.

Scarlet se ihned rozesmála jásavým a veselým smíchem někoho, kdo právě slyšel něco naprosto skvělého. Rozesmála se dokonce tak nahlas, až ji zvuk vlastního smíchu překvapil a trochu vylekal. “Bylo to úžasné,” svěřila se posléze maminka Carol Benjamin v pořadu Good Morning America.

 

Zábava - další články

Doporučujeme