VIDEO: To byla divočina! První večer StarDance ovládli Tomicová a Genzer

15. října 2018·Zábava·Karolína Stránská

Už když byly oznámeny soutěžní dvojice letošního ročníku StarDance, bylo mnohým jasné, že o zábavu a show nouze nebude. První večer v tom diváky jen utvrdil.

Hlavními miláčky publika se stali Richard Genzer a Pavla Tomicová. Pavla během tance cha-cha ukázala, že všichni pochybovači se zmýlili. Na parketu to zkušeně rozjela a nadšené reakce na sebe nenechaly na sociálních sítích čekat.

“Pavla to rozjela. Naprosto mě dostala. Famózní. Jen tak dál. A doufám , že to bude co nejdál,” uvedla jedna z divaček.

“Za mne velké poděkování Markovi za choreografii, která nechala Pavlu vyniknout v tom, co umí a zvládne a hlavně za to, že na rozdíl od některých svých profesionálních kolegů se nepředváděl a Pavlu svým profi uměním “nepřetancoval”,” dodala další.

Pavla & Marek SD4

Pavla & Marek mají živelnou chachu za sebou. Roztančili i vás? A také nad ní chrochtáte nadšením a blahem jako Radek Balaš? ?

Zveřejnil(a) StarDance dne Sobota 13. říjen 2018

 

O výtečnou zábavu se postaral i Richard Genzer. Ten do soutěže nastoupil poměrně na poslední chvíli jako náhrada za Václava Kopta. Rozhodně tam ale není do počtu, což se vzhledem k jeho obrovským tanečním zkušenostem dalo očekávat. Diváky ale pobavil zejména svými gesty a grimasami. Porota o něm řekla, že jim připomíná odjištěný granát.

“Mně se Geňa moc líbil, obdivuji ho,že to vzal na poslední chvíli. On,paní Tomicová a pan Dvořák- dávali do toho srdce. Pěkný začátek soutěže,” uvádí jedna z divaček.

“A teď si představte taneční dvojici Pavla Tomicová a Geňa,” navrhuje jiná.

 

Jana & Richard SD10

Poslední pár dnešního večera, Jana & Richard, už dotančil. Co na jejich závěrečné číslo říkáte? ? Je Richard odjištění granát hozený do tanečního sálu? ?

Zveřejnil(a) StarDance dne Sobota 13. říjen 2018

Zábava - další články

Doporučujeme