Voják sváděl závod s časem. Nalétal 13 tisíc kilometrů, jen aby byl u porodu své dcerky

12. ledna 2018·Zábava·Redakce

Dojemný příběh amerického vojáka vžene slzy do očí snad každému. Procestoval dva dny v kuse, desetkrát musel přestoupit. To vše dělal jen pro to, aby mohl být po boku své manželky při porodu.

Americký voják Francois Clerfe byl na misi v Iráku, kam byl před časem převelen. Jeho jedinou prioritou bylo stát po boku své manželky během krásné události. Mělo se jim totiž narodit první miminko. Francois musel kvůli tomu nacestovat přes 13 tisíc kilometrů. To mu zabralo dva dny čistého času. Musel desetkrát přestoupit a po celou tu dobu si myslel, že to nestihne.

Bylo to velice zábavné a vzrušující zároveň,“ řekl Francois pro KSBW-8. „Jsem nesmírně rád, že na mě moje maličká Julinka počkala.

Cesta z Iráku do komunitní nemocnice na poloostrově Monterey byla docela oříšek. „Z Kuwaitu jsem letěl do Turecka. Z Turecka jsem letěl do Frankfurtu, z Frankfurtu jsem letěl do Baltimoru. Odtamtud jsem letěl do Atlanty a pořád jsem přemýšlel, jestli to stihnu,“ přiznal se voják. Šťastný otec během dvou dní vystřídal celkem sedm letů.

Natálie Svistunova o Francoisovi ale nepochybovala ani sekundu. „Cítila jsem, že to stihne. Strašně chtěl být s námi,“ řekla Natálie. Dcerka Julie se jim narodila 1. ledna krátce před desátou hodinou dopoledne. Měla něco přes tři kilogramy a může se těšit z přítomnosti obou rodičů.

Julie byla zároveň prvním dítětem, které se narodilo v novém roce v této nemocnici. Ta se teď novým příspěvkem chlubí na Facebooku.

Community Hospital welcomes its first baby of the new year – Julia Clerfe, 7 pounds, 2 ounces. Mom Natallia Svistunova…

Zveřejnil(a) Community Hospital of the Monterey Peninsula dne 1. leden 2018

Zábava - další články

Doporučujeme