Žena postavila speciální výtah pro své staré psy. Její vynález je hitem internetu

9. srpna 2020·Zábava·Karolína Stránská

Zdroj: Sonya Karimi/Instagram

Koronavirové období a s ním spojená dobrovolná izolace poskytla lidem po celém světě prostor realizovat nápady, na které možná dřív nebyl čas. Někteří pekli chléb, jiní renovovali domovy, někteří postavili výtah pro své psy.

Žena z amerického New Orleans jménem Sonya Karimi přišla s geniálním vynálezem, který usnadní chůzi jejím starším psům do schodů. S výrobkem se pochlubila na svém Instagramu. Sonya se rozhodla postavit svým pejskům z útulku malý výtah do schodů a jak komentáře ukazují, zcela si tímto projektem získala internet.

View this post on Instagram

Loving our new Doggie-vator for our older rescues ?❤️ #diy #familyquarantineproject #fortheloveofpets #adoptdontshop #rescuedismyfavoritebreed #pugsofinstagram

A post shared by Sonya Karimi (@sonyakrayz) on

Majitelka přišla s tímto nápadem, když si adoptovala psa Bodhiho, který měl problémy s kolenem. Sonya navíc pracuje jako ergoterapeutka. “V práci jsem viděla, jak mohou být výtahy nápomocné lidem, a divila jsem se, že něco podobného neexistuje i pro psi a další domácí mazlíčky. Tak jsem si říkala, že bych mohla zkusit něco vyrobit pro ty mé čtyři psy,” uvedla Sonya pro Daily Mail.

Zdroj: Sonya Karimi/Instagram

Zábava - další články

Doporučujeme