Žena si ustlala na podlaze letištní haly. Sobecky zabírá dvě místa, kritizují ji cestující

28. února 2020·Zábava·Karolína Stránská

Situace na letištích bývá často vyhrocená. Lidé spěchají k odletovým branám, dochází ke zpoždění letadel a únavě cestujících. Není divu, že někteří hledají místo k odpočinku. Občas to ale nevyjde.

Cestující byla na sociálních sítích hojně kritizována za to, že se rozhodla ustlat si na podlaze u vytížené brány. Vzhledem k tomu, že slečna, či paní zalehla na zem před sedačkami, dalo by se říci, že svým odpočinkem blokovala dvě místa k sezení. I proto ji mnozí označili za sobeckou.

View this post on Instagram

“Becky, 24 yr old "influencer" takes a moment to reflect and enjoy the stares she's getting from her followers by selfishly taking up two seats” -anonymous . . #travel #businesstravel #becky #influencer #fashionawards #fashion #airportlife #airporstyles

A post shared by Traveling Creeps (@travelcreeps) on

Fotka byla zveřejněna na instagramovém profilu travelcreeps s komentářem “Becky, 24letá influencerka medituje nad pohledy, které se jí dostávají od jejich followerů, a sobecky zabírá dvě sedadla.

Fotka obdržela desítky komentářů. Zatímco někteří souhlasí, že je drzá a sobecká, ostatní kontrují, že, pokud by si někdo chtěl skutečně na ta sedadla sednout, jen by ji slušně poprosil a ona by se zajisté uhnula.

Zábava - další články

Doporučujeme