Zjistěte pravdu o vaší nejotravnější povahové vlastnosti a vyluštěte, kdo je otcem dítěte

31. října 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Kdo je otcem? (Foto: se souhlasem Lajk iPrima)

Pojďte si vyzkoušet jednoduchou hádanku, kterou sestavili praktičtí psychologové. Bude vám stačit jeden pohled na to, abyste zjistili, kdo je biologickým otcem dítěte? Důležité je na otázku odpovědět rychle a bez váhání. To vám totiž umožní zjistit i pravdu o vaší nejotravnější povahové vlastnosti.

Na obrázku vidíme zcela bezmocnou maminku s dítětem, která tápe, kdo je skutečným otcem dítěte. Máme rovnou tři adepty. Vojáka, který se vymlouvá na to, že v době početí byl na misi. Mladého muže, který tvrdí, že nikdy s nikým ještě nic neměl a do třetice osobu, která tvrdí, že není mužského pohlaví.

Kdo je otcem? (Foto: se souhlasem Lajk iPrima)

Muž číslo 1

Muž č. 1 – voják. (Foto: se souhlasem Lajk iPrima)

Pokud jste si vybrali vojáka, tak jste podle psychologa příliš pragmatičtí. To se romantikům a snílkům kolem vás příliš nelíbí. Na rozdíl od nich totiž zřídka projevujete emoce a vypadáte jako nějaký bezduchý robot.

Muž číslo 2

Muž č. 2 – mladý student. (Foto: se souhlasem Lajk iPrima)

Pokud jste si vybrali vzhledově nejmladšího, tedy studenta, tak jste přehnaně důvěřiví. Z toho důvodu se dostáváte často do problémů. Bojíte se převzít zodpovědnost a vaše okolí vás vnímá jako největšího pesimistu.

Muž číslo 3

Muž č. 3 – gay. (Foto: se souhlasem Lajk iPrima)

Pokud jste vybrali osobu, která tvrdí, že je žena, v tom případě vaše nedůvěra přesahuje všechny hranice. Moc každého podezříváte a jste příliš zvědaví. Přátelé vás mají zafixovaného, že často přeháníte a překrucujete fakta.

Řešení hádanky

Pokud si myslíte, že otcem je muž uprostřed, tak jste správně vyřešili hádanku. Nejen, že se snaží vymluvit až příliš podivnou lží o panictví, ale navíc má stejnou strukturu vlasů jako miminko. A z toho se už bohužel nevymluví. Poznali jste to? Napište nám do komentářů na facebooku!

Kdo je otce? – řešení. (Foto: se souhlasem Lajk iPrima)

Zábava - další články

Doporučujeme