Žárlivá žena Daně způsobila děsivé zranění! Polila ji lihem a zapálila, když spala

22. srpna 2017·Články·Redakce

Facebook/We Heart Dana Vulin

Děsivý zážitek a obrovskou bolest zažila Dana jen proto, že se stala obětí omylu. O tom, jak ji žena, která ji mylně podezírala z toho, že je milenkou jejího muže, podpálila, sepsala knihu. Příběh popisuje děsivé momenty, ale i obrovskou touhu vrátit se do života, což se jí i přes nepřízeň osudu nakonec povedlo.

Dana Vulin (31) zažila něco, co nenávratně poznamenalo její život. V roce 2012 ji doma navštívila Natalie Dimitrovska, ta šla do domu s jistotou, že přistihne svého manžela při nevěře. Polila spící ženu lihem a pak ji zapálila.

“Všude byly plameny, oheň byl po celém mém těle, hořely mi i vlasy, i přes to všechno jsem slyšela, jak oba se smíchem utíkají,” říká Dana. Stříkala na sebe vodu z umyvadla a křičela o pomoc, v pokoji však byla jen se svým psem, píše deník Mail Online. Zoufalá žena pak utíkala na chodbu a viděla, jak z ní opadává kůže. Její nářek uslyšel muž, který v posilovně protějšího domu cvičil, zavolal okamžitě rychlou záchrannou službu. Dva dny byla Dana v kómatu, pamatuje si, jak jí sestřička zpívala písničky.

Žena měla popáleniny třetího stupně na dvou třetinách těla a absolvovala více jak 200 zákroků, navíc měla skoro tři roky masku na tváři. V nemocnici strávila rok a půl a pomaličku se vrací do normálního života. Natalie byla za hrůzný čin odsouzena k 17 letům vězení. GALERIE dokazuje, jakou moc má silná vůle a chuť do života.

Články - další články

Doporučujeme