7 typů lidí podle toho, jak slaví Silvestra. Najdete se?

30. prosince 2016·Životní styl·Luboš Procházka

Řekni mi, jak slavíš Silvestra a já řeknu, jaký jsi. Podívejte se na silvestrovskou typologii lidí, podle toho, jak si užívají poslední den v roce. Najdete se mezi nimi?

Tradicionalista

Váš Silvestr probíhá každý rok stejně. Sejdete se doma s přáteli a rodinou. Díváte se na oblíbený film, u toho si dáváte něco dobrého. Když v televizi začne odpočítávání příchodu nového roku, máte připravené sklenky sektu, ti odvážnější i malou rachejtličku, kterou pustíte z okna. Pak si ještě na chvilku sednete, dopijete víno a nejpozději v jednu jste v posteli. Ale proč ne? Je to váš večer a příští rok bude zase takový!

Vymetač  párty

Milujete společnost a máte velkou spoustu přátel. Všichni vás pozvali na svou silvestrovskou párty. Takže večer vyrazíte a zkusíte se dostavit postupně na všechny adresy. Chvíli pobudete, prohodíte pár slov, dáte si něco na zub a pak tradááá o dům dál. Není pro vás důležité, na které párty nakonec strávíte půlnoc, všechno jsou to vaši přátelé. Hlavně ať je co pít a s kým se bavit.

via GIPHY

Rodinný typ

Pro vás je silvestrovský večer ve znamení rodiny. Máte malé děti, kterým uděláte radost silvestrovskou výzdobou a oblíbenými pochoutkami. Protože vaše děti nevydrží až do půlnoci, uložíte je a slíbíte jim, že je před půlnocí určitě vzbudíte. Obvykle k tomu nedojte, protože usnete u filmu. Ráno se naoko zlobíte, že jste půlnoc prošvihli. Ale uděláte si společnou snídani, dáte si všichni pusu a víte, že to byl náhodou bezva Silvestr! Nestál moc a byli jste hlavně spolu.

Odpírač oslav

Silvestr je podle vás hloupý zvyk: opít se můžete kdykoli během roku a rozjetou párty k tomu nepotřebujete. Takže si dáte něco málo k pití a zalezete do postele nejraději před půlnocí. Když vám pak kamarádi vypráví o tom, co kdo kde vyvedl, je vám to možná trochu líto, ale ať!

via GIPHY

Dělostřelec

Pro vás je Silvestr synonymum pro pořádnou dělostřeleckou parádu. Jste zapálený amatérský pyrotechnik. Nakupujete už v předstihu, plánujete, kombinujete. Někteří sousedi vás dokonce mají kvůli vaší vášni rádi, protože nemusí nic podnikat sami. Jako diváci se připojí k vaší šou. První petardu odpalujete obvykle samou nedočkavostí už v poledne. A o půlnoci vydržíte ze všech nejdéle!

via GIPHY

Zamilovaní

Čerstvě zamilované páry prožívají Silvestra a společný vstup do nového roku jako významný milník jejich vztahu. Vždyť mají před sebou celý rok! O své city se neradi s někým dělí, takže pokud to jde, mizí zamilovaný páreček alespoň do horského hotýlku. Pokud je zamilovaný pár zaskočen obsazeností hotelů, nezbývá, než vzít zavděk pozváním přátel na společnou párty. Tam obvykle zamilovaní lezou všem na nervy, protože jsou úplně mimo čas a prostor.

Nerozhodný slavič

Jako každý rok chcete Silvestra vlastně ignorovat, ale přesto máte několik možností, kam se vydat. Do poslední chvíle netušíte, jestli se vydáte ke kamarádům domů nebo vyrazíte za kolegy do klubu. Váháte do poslední chvíle, kde strávíte letošní půlnoc. Ale loni to přece nakonec taky klaplo, no ne?

Životní styl - další články

Doporučujeme