Chlapec je obětí šikany, přátelství mu teď nabízí Justin Bieber a Kapitán Amerika

12. prosince 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Pokud trávíte značnou část svého života na sociálních sítích, pak vám asi v posledních dnech neuniklo jméno Keaton Jones. Je totiž dost pravděpodobné, že alespoň jedna vaše oblíbená celebrita ho zmínila.

Tvář mladého studenta obletěla internet poté, co se objevilo video, kde se slzami v očích popisuje šikanu, kterou denně ve škole zažívá.

“Posmívají se mému nosu, říkají, že jsem ošklivý, říkají, že nemám žádné kamarády. Děje se to i ostatním dětem. Při obědě na mě lijí mléko,” to mimo jiné zazní ve videu, které pořídila chlapcova matka. Ačkoliv detailně popisuje trápení, které ve škole prožívá, na závěr videa má pro oběti šikany slova naděje. Utvrzuje je v tom, že se to snad v budoucnu bude líp.

Jeho silný, emocemi protknutý projev rezonoval s tisíci uživatelů, mezi kterými se našlo i mnoho známých tváří. Chris Evans, představitel Kapitána Ameriky, i Mark Ruffalo, představitel Hulka, ujistili chlapce, že s ním soucítí a zároveň ho pozvali na filmovou premiéru.

Každý příběh má ale dvě strany a internetu neunikne vůbec nic. Během pár dní se tak stihly vyrojit spekulace, že Keaton od své maminky přebírá rasistické návyky a hanlivě mluví se spolužáky černochy. Celebrity tak nyní čelí kritice za jednostrannou podporu, kterou dítěti poskytly, jak uvedl deník People.

You got a friend in me Lil bro! Hit me on dm and we can chat!!! Love you buddy!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Životní styl - další články

Doporučujeme