Muž zemřel na rakovinu, dceři od něj nadále chodily květiny

28. května 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Bailey ztratila tatínka, když jí bylo 16 let, bojoval několik let se zákeřnou rakovinou slinivky. Jako asi každý jiný rodič se nicméně odmítal smířit s tím, že už svou dceru nikdy neuvidí. Rozhodl se jí tak nachystat narozeninové překvapení. Na 5 let dopředu.

Na každý rok jí zaplatil roznášku květin, uvedl server ABC News. Nyní je však Bailey 21 let a stává se tak legálně dospělou, což znamená, že letošní květiny, které od zesnulého tatínka obdržela, byly ty poslední. Bailey sdílela fotografii dárků na Twitteru a v přáníčku jí tatínek oznamuje, že se jedná o poslední dopis od něj, než se spolu znovu setkají.

„Nebreč kvůli mně, jsem teď na lepším místě. Jsi můj nejdražší poklad. Buď šťastná a vychutnávej si život plnými doušky,” píše se v přáníčku, připojeném k fialové kytici.

Ačkoliv tento příběh dojal stovky tisíc uživatelů, slzy do očí vehnal zejména samotné Bailey. “Každý rok jsem se těšila na tento den. Cítila jsem, že každé narozeniny trávil se mnou. Láme mi srdce, že je to letos poslední rok, který jsem s ním strávila,” uvedla na Twitteru.

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme