Dámský klub: Co dělat, když je partnerovi milejší pes než já?

28. srpna 2015·Životní styl·Redakce

Mít chlupatého mazlíčka je po psychologické stránce velice prospěšné. Často se pes stane plnohodnotným členem rodin. Někdy je ale pro svého páníčka ještě důležitější než samotná rodina! Dnes toto téma rozebereme v Dámském klubu Frekvence 1.

Promluvte si

Dá se pochopit, že pokud váš milý tráví se psem víc času než s vámi, tak vás to trápí. Psovi kupuje drahé pamlsky, zatímco vy od něj nedostanete ani sušenku? Promluvte si!

Nabízí se víc řešení. Buď partner v extrémních projevech lásky k psovi ubere nebo ho můžete hýčkat spolu a zároveň si tak užijete společný čas. Určitě ale pojmenujte problém a předložte ho svému drahému. Možná si sám ani neuvědomuje, že jeho závislost na psovi už překročila únosné meze.

Buďte nad věcí

Možná věci vidíte černěji než jsou, možná ne. Pokud ale nemáte zásadní problém s tím, že je váš milý závislý na psovi, mávněte nad tím rukou. Buďte rádi, že o psa pečuje a že má při sedavém zaměstnání dost pohybu, když ho venčí a nedělejte si z toho těžkou hlavu. Možná si tím váš muž jen vynahrazuje deficit z mládí.

Máte zkušenost s partnerem, který byl až příliš citově vázaný ke svému pejskovi? Svěřte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme