Dámský klub: Kdo a jak vás nejvíce vyvedl aprílem?

1. dubna 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Pokud vám šéf v práci oznámí, že máte padáka, možná to nemyslí vážně! Dnes je totiž apríl, tedy den, kdy je povoleno vystřelit si z druhých.

Apríl a jeho historie

Šprýmy a vtípky na sebe lidé na apríla šili už v 16. století. Tento zvyk vznikl jako reakce na změnu ročního období, kdy končila ponurá zima a přicházelo daleko veselejší jaro. Původně se slavilo dokonce i v poslední dubnový den, od toho se ale už upustilo. Dnes vtipkují na apríla i média. Dejte si tedy pozor, ať se nenapálíte absurdní zprávou v tisku nebo v televizi.

Jak napálit druhé

Báví vás dnešní den? Pak ale ještě předtím než někoho napálíte, myslete na to, že to musí unést jeho srdce i jeho charakter. Vtípky sice mají být věrohodné, ale vkusné. Druhého by měly pobavit, ne vyděsit nebo přivodit infarkt.

Povedlo se někomu nachytat moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Kromě pitomoučkých dětských pokusů o nachytávky si žádnou opravdovou neuvědomuji. Je fakt, že apríl nemám ráda, pro jistotu jsem ve střehu a na nic nereaguji, tedy ani na věci faktické, které se mi ten den dějí.

Aneta: Táta se strejdou jsou šprýmaři, takže mě jako malou nachytávali na takových maličkatých, tehdy aktuálních blbinkách. Vždycky jsem jim to zblajzla a za chvíli zjistila, že to je apríl. Ale nic velkého se mi nikdy nestalo ani já jsem nic extra nikdy nevymýšlela. 

A co vy? Už jste pořádně naletěli nebo jste to  právě vy, kterému každý skočí na špek? Pochlubte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Pozor, moderátoři Dámského klubu dnes také budou plnit aprílový žertík, který jste vybírali v naší anketě.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme