Dámský klub pátrá: Panuje u vás shoda při výběru barvy auta?

19. března 2015·Životní styl·Ivana Zítová

Koupě nového auta je většinou velkou událostí. Nejen, že se během okamžiku stanete o spoustu peněz chudším, ale také se v některých případech auto stane členem domácnosti. Ale co když vy chcete zeleného Čtyřlístka, zatímco manžel by radši červenou Carcoolku? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Bílá vede!

Bílá byla v předchozím roce nejoblíbenější barvou automobilů. Vždycky to tak ale nebývalo. Naopak bílá dlouhou dobu byla na opačném konci žebříčku oblíbenosti. Dnes přitom ovládá celosvětový žebříček. Druhou příčku obsadila černá barva a o bronzovou medaili se dělí stříbrná a šedá.

 

Vybírá ten, kdo řídí

Toto pravidlo je možné aplikovat na případy, kdy převážně řídí jen jeden. Ve chvíli, kdy se perete o volant a zároveň chcete každý jinou barvu auta už musíte najít jiné řešení. Hoďte si korunou, střihněte si nebo se jen povzneste nad fakt, že auto bude mít jinou barvu než chcete. Hlavní je stejně jeho technický stav.

 

A jak to funguje s výběrem barvy u moderátorek Dámského klubu?

Aneta: Naposledy, když se u nás kupovalo auto, tak tu hádku si pamatuji dodnes, a že to bylo dávno. Máma chtěla červené a táta takovou barvu, jakou jsem chtěla já, takže zelenou… No, měli jsme zelenou Cordobu :-).

Markéta: Celá léta jsem toužila po bílém kabrioletu. Teď auto mám, bílé, ale s pevnou střechou. Nikdy jsem o barvu s partnery nebojovala, protože to, co jsem chtěla, na to jsem si ušetřila a koupila. A tudíž mi do toho nikdo nemluvil.

Na vaše názory čekáme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme