FOTO: Sníh opět pokryl Česko! A přijdou i bouřky

31. března 2015·Životní styl·Ivana Zítová

Jaro? Kdepak? 31. března na většině území republiky sněží, fouká vítr a doprava na silnicích je komplikovaná. A předpověď pro další dny zlepšení nehlásí. Podívejte se, jak vypadalo ráno na kamerách ČHMÚ.

Silnice Libereckého kraje jsou sjízdné se zvýšenou opatrností, místy je pokrývá nový sníh. Leží i na hlavním tahu z Jablonce přes Tanvald k hraničnímu přechodu do Polska v Harrachově nebo na silnici 13 z Liberce na Českolipsko. 

osada Jizerka, Jizerské hory 

V Karlovarském kraji místy opět sněží a dopravu komplikuje i silný vítr. Policisté od rána vyjíždějí k nehodám. Nebezpečné jsou hlavně silnice z Karlových Varů na Plzeň a směr z Karlových Varů na Chomutov. Vážná nehoda se stala například u Teplé na na Chebsku.

Horská Kvilda, Šumava

Také Královéhradecký kraj dnes ráno zasáhlo sněžení. Na Trutnovsku silničáři do terénu vyslali tři posypové vozy. Rozbředlý sníh leží na silnicích nižších tříd na Jičínsku, sníh napadl i v Orlických horách.  Teplota v Krkonoších klesla pod bod mrazu, na hřebenech hor bylo ráno minus šest stupňů Celsia.

Šindelová, Krušné hory

Dnešní den bude opět větrný, zatažený a také je třeba počítat s deštěm se sněhem, s přeháňkami a dokonce i bouřkami. Teploty vystoupí na 13 stupňů.  Pozor na silný vítr rychlostí až 75 km/h, na horách  až 125 km/h.

Lysá hora, Beskydy

Chotiměř, České středohoří 

Tanvald, Jizerské hory 

Životní styl - další články

Doporučujeme