Nejoriginálnější žádost o ruku? Muž vyslovil klíčovou otázku před vlastním obrazem

25. listopadu 2019·Životní styl·Karolína Stránská

Tato žádost o ruku by si zasloužila být vystavena v muzeu lásky. Možná to tušil i Chris, když bral svou přítelkyni do newyorského muzea umění, aby pronesl onu životní otázku.

“Když jsme procházeli výstavami, narazili jsme i na Picassa, který je Marybethin oblíbený. Bráchovi se ségrou se povedlo pověsit můj výtvor na místní stěnu. Na obrázku je nakreslená Marybeth v puntíkovaných šatech a já na kolenou. Jakmile jsem dostal signál, přivedl jsem ji k mému obrázku a ona začala okamžitě plakat, když zjistila, co na obrázku je,” prozradil Chris.

Chris věděl, že na sobě bude mít jeho přítelkyně puntíkované šaty, protože jí je maminka koupila a on ji přemluvil, aby si je ten den vzala. Také kontaktoval několik muzeí a ptal se, zda by mu dovolili kresbu pověsit. Žádné však ke gestu nesvolilo. Rozhodl se to risknout a doufal, že se vedení muzea případně smiluje.

Onen dokonale výjimečný okamžik byl vyrušen pouze ochrankou, která požadovala, aby byla kresba odstraněna ze stěny a doporučili zamilovaným hrdličkám, aby opustili budovu. Ale stálo to za to!

Životní styl - další články

Doporučujeme