Horoskop na červen: Raci a Lvi budou řešit věci z minulosti, konečně najdou tu správnou cestu ven

31. května 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

S červnem máme každoročně spojené přicházející prázdniny, léto, teplo, sluníčko a pohodu. Co nás čeká v oblasti lásky, peněz či osobního vývoje? Na tuto otázku nám pomohou odpovědět hvězdy.

Beran

Díky postavení planety Mars budete mít chuť tvořit, zkoušet nové věci a dělat něco, u jehož konce uvidíte výsledek. Okolo úplňku 4.6. očekávejte zprávy ohledně financí a majetku. Věci se sice mohou dít trochu jinak, než si myslíte, ale to ještě neznamená, že to bude špatně.

Býk

V červnu je ideální doba na úpravu bydlení, ale i pracovního zázemí. Je jedno, zda to budou složité rekonstrukce nebo jednoduché záležitosti, vše vám udělá dobře a změny vám dodají energii. Bouři ale očekávejte v emocionální rovin, zřejmě budete řešit něco se staršími ženami ohledně majetku. Téma finance se otevře i okolo novoluní 18. června.

Blíženci

Až do 27. června bude ve vašem znamení působit Merkur, který přinese aktivitu a touhu realizovat nápady a plány do dalšího období. Novoluní otevře možnost otevřít a posunout věci dál. Mars vás zase podpoří co se vzdělávání a cestování týče. Ve vztazích budete řešit věci z minulosti, které vás dříve hodně zraňovali. Dnes jste už ale nad věcí.

Rak

Na začátku měsíce budete využívat vliv Venuše, která vám pomůže být přitažlivější pro druhé pohlaví. Pohltí vás láska a vášeň a budete chtít být vidět. Opak ale nastane okolo 18. června, kdy se projeví vliv Venuše a Černé Luny. Budete chtít být o samotě, dělat si inventuru ve vztazích a dosavadním životě. Uzavřete věci, které vás dlouho trápily a neviděly jste cestu ven.

Lev

Úplně vyčistí věci v partnerských věcech, ale i tam, kde si potřebujete už dlouho něco uzavřít. Může se jednat o věci na úřadech, se sousedy nebo ve škole. Pozitivní vliv na vás od 5. června bude mít Venuše, která vám zvýší charisma a můžete se těšit na zájem okolí. Kam přijdete, tam na sebe strhnete pozornost. Nedělejte ale věci, na které byste zbytečně plýtvali energií.

Panna

Na začátku měsíce budete potřebovat pevné nervy, protože emoce budete mít jak na houpačce a nebudete vědět, zda dřív řešit peníze, bydlení nebo zdraví. Nebudete to nic vážného, ale klid mít nebudete. Mars se postará o to, že všechno, co v životě už nepotřebujete, odpluje neznámo kam. Poslouchejte svoji intuici a buďte klidní, meditujte, choďte na procházky a všechno se vyřeší k vašemu dobru.

Váhy

Čekají vás změny, hlavně co se týče lidí, které máte ve svém životě. Jednat by se mělo hlavně o vaše kolegy, ale na druhou stranu, ti kdo vám v životě mají zůstat, v něm zůstanou. Překvapení by mělo přijít okolo novoluní v oblasti financí, proto si dávejte pozor na vyšší výdeje v domácnosti. Mars způsobí, že budete chtít být více mezi lidmi a ve společnosti těch, kteří mají podobný názor na svět jako vy.

Štír

Novoluní vám přinese zvýšenou aktivitu v intimní oblasti. Hlavně pokud máte mimomanželský vztah nebo komplikovaný, budete řešit, co dál. Na povrch vyplouvají i otázky dědictví, majetku, jednání s úřadů nebo třeba alimenty. Od 20. června vás v pracovní oblasti bude ovlivňovat Mars. Sice budete mít hodně úkolů, ale zvládat je budete s nadšením, čeká vás i kariérní posun.

Střelec

Úplněk na začátku měsíce přinese únavu a ztrátu energie hlavně těm, kteří neumí odpočívat. Na druhou stranu si ale odpočinete, když vyřešíte problémy v partnerském životě. Otevřou se nové možnosti a vy se zase budete cítit milovaní. Novoluní vám přinese spoustu kurzů a školení. Právě teď je ideální doba na to se nějak kariérně posunout. V červnu také vyrazíte někam do zahraničí a budete cestovat.

Kozoroh

Červen bude obdobím transformace. Čeká vás rekapitulace vašich hodnot, díky kterým se můžete zaměřit na duchovní stránku. Možná také odejdou někteří lidé z vašeho života, kteří už svou úlohu v něm splnili. Je čas jít dál, ale nečekejte, že to bude hned. Tento proces se uzavře až v lednu příštího roku. Novoluní 18. června vás nasměruje péči o své zdraví a vašich blízkých.

Vodnář

Dobře se budete cítit doma se svou rodinou a přáteli. Otevřou se možnosti komunikace různých témat, rodinné oslavy a příjemná setkání. V novoluní se projeví vaše kreativní stránka a vy budete hýřit nápady. Budete chtít cestovat a zajímat se dění okolo sebe. Bavit vás to bude i ve společnosti. Mohou sice přijít nečekané zprávy v oblasti financí, ale neovlivní vás nijak zásadně.

Ryby

Vaše citlivá povaha nenechá vaše blízké bez pomoci. Bude to měsíc ve znamení spolupráce s ostatními. Může jít o zdraví nebo sociální pomoc. Jestliže máte nějaký problém, Mars vás donutí ho řešit. Novoluní se ponese ve znamení změn, ať jde o bydlení nebo práci. Některé změny na začátku měsíce se vám sice nebudou líbit, ale časem pochopíte, že jsou nutné.

Životní styl - další články

Doporučujeme