Horoskop na tento týden: Raci udělají zásadní krok, který jim změní život. Blíženci si finančně polepší

26. června 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Pojďme se podívat, co je nám předpovězeno na tento týden. Když nevíme, kudy kam, vždycky si můžeme nechat poradit nebo se nechat nasměrovat hvězdami.

Beran

Všechno je lepší a lepší. Jak v osobním, tak v pracovním životě. Jde vám skvěle komunikace, dozvíte se něco, co vás neuvěřitelně potěší. Pokud přijde nějaká nabídka, nad kterou budete muset popřemýšlet, přestaňte přemýšlet a udělejte to!

Býk

V zaměstnání vám to půjde pěkně od ruky, takže nejen že budete mít skvělý pocit z dobře odvedené práce, ale také dostanete chuť na nějakou parádní dovolenou, kterou si beze sporu zasloužíte. Užívejte si krásných dnů s dobrou náladou a podnikejte s přáteli nějaké aktivity.

Blíženci

I když se vaše finanční situace mohla zdát tragická, nezoufejte. Pokud přijmete nabídku na sebevzdělávání ve vašem oboru, můžete se těšit na to, že si polepšíte, jak materiálně, tak mentálně. Napjaté vztahy s rodinou se pomalu uklidní a spory budou ty tam.

Rak

Tyto dny budou plné radosti a síly. To vás nabije takovou energií, že se rozhodnete udělat zásadní krok, který může změnit váš život. Skvělé zprávy se jen hrnou a vy si budete moct užít skutečně krásné dny.

Lev

Lvi ani sami nevědí, kde se všechny ty skvělé nápady, co mají, berou. Budou se jim hodit jak v práci, tak ve vztazích. Díky nim totiž získají uznání z mnoha stran a to je přesně to, co takový Lev ke štěstí potřebuje.

Panna

Panny by rozhodně neměly dělat závažné rozhodnutí bez pohledu třetí a nezávislé strany. Pokud by si nenechaly čas na rozmyšlenou, odstup a nenechaly by si poradit od někoho, komu můžou důvěřovat, mohly by si pěkně znepříjemnit život. Zároveň by se měly vyhnout půjčkám a ani by ji neměly poskytovat.

Váhy

Nefalšovanou radostí překypujete. Vše, co jste si plánovaly, začíná vycházet a vy z toho máte skvělou náladu. Ta se promítá i do vaší práce, kde vám přijde skvělá příležitost. Pokud budete zrovna tento týden na dovolené, můžete se spolehnout, že to bude jedna z nejradostnějších dovolených, které jste kdy zažily.

Štír

V práci Štíři tento týden možná trochu selžou, na což nejsou vůbec zvyklí. To ale vůbec nevadí, neměli by si z toho dělat těžkou hlavu. Budou ale rozhozeni a nebudou si věřit na to, aby udělali velké rozhodnutí. Stačí se však jen uvolnit, vyspat se na to a odpověď na otázku přijde hned.

Střelec

Stačí jen, když nebudou tento týden Střelci zbrklí a dají si s projekty, úkoly a povinnostmi na čas. Pak bude vše tak, jak má být a dostaví se patřičný úspěch. Pokud ale budou ve spěchu a stresu jednat tak, aby měli vše, co nejdřív hotové, narazí.

Kozoroh

Vaše dřina a férovost budou konečně řádně odměněny. Překvapí vás jednorázový finanční příjem, se kterým jste nepočítali, a díky kterému se vám bude snadněji dýchat a existovat. Co se týče lásky, věnujte ji tento týden sobě. Pečujte o sebe, dopřejte si odpočinek a potěšte se nějakým příjemným zážitkem nebo dárkem.

Vodnář

Tento týden patří Vodnářům. Rozdávají zářivé úsměvy, které se jim láskyplně vrací. Ve všech oblastech života se jim daří a plány se jim začínají plnit. To je přesně ten hnací motor pro dobrou náladu a pohodu na duši.

Ryby

Veškeré zásadní rozhodování nechte na konec týdne. Do té doby budete přesně vědět, co dělat a jakým směrem se vydat. Zatím si užívejte příjemné dny, kdy vám vše půjde od ruky a se svou pílí budete mít úspěchy.

Životní styl - další články

Doporučujeme