Hosté nechali majiteli v restauraci obrovský dluh. Poté ale přišlo překvapení!

22. prosince 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Tři muži se po prohlídce anglického města skočili na oběd do blízké restaurace. Když se dosyta najedli a napili, bohužel zjistili, že v podniku neberou platební karty. Odešli proto bez placení a nechali tam majiteli slušné manko. Za pár dní mu však přišel dopis, který ho skutečně překvapil.

Jak uvedl deník Sun, turisté jen tak stíhali odjezd vlaku a až na nádraží si uvědomili, že nechali majitele v úzkých. když Apollo, vlastník restaurace, zjistil, že mu hosté odešli bez placení, rozzlobil se na sebe a na své zaměstnance, ale nezbylo mu nic jiného, než se s tím později smířit. To ještě netušil, že za pár dní objeví ve schránce dopis.

Obálka mu vyrazila dech. Bylo v ní v přepočtu 1500 korun a dopis, v něm se tři mladíci omlouvali za to, jak se zachovali.

Zveřejnil(a) Kilimandjaro Middlesbrough dne 14. prosinec 2017

„Když jsme hledali bankomat, uvědomili jsme si, že nám za chvílí jede vlak. Byli jsme v panice, začali utíkat a vůbec si nevzpomněli. Když jsme si ve vlaku oddychli, uvědomili jsme si, že jsme vám způsobili nemalou újmu. Prosím, považujte tento dopis za naší omluvu. Tady vám posíláme 40 liber za naši útratu,” stálo na papíře.

Apolla dopis natolik zaskočil, že se ho rozhodl zveřejnit na facebookové stránce svého podniku, kde také uvedl, že už nevěřil, že by peníze někdy viděl. “Nikdy nikoho nesuďte předčasně,” dodal.

Zveřejnil(a) Kilimandjaro Middlesbrough dne 14. prosinec 2017

Životní styl - další články

Doporučujeme