Jako nová! Žena zveřejnila trik, jak krásně zrenovovat svou starou troubu

10. listopadu 2019·Životní styl·Barbora Pisingerová

Zdroj. Twitter

Asi každý z nás by si přál bydlet v krásném prostředí mezi pěknými, čistými věcmi. Ne každý má ale peníze na to, aby všechno, co už je zastaralé, oloupané nebo orezlé vyměnil za novější kousek. Jedna taková žena dokázala, že v takovém případě stačí trocha kreativity a úspěch je na světě. Na internetu se podělila o jednoduchý trik, jak osvěžit starou troubu. 

Na sociálních sítích existuje celá řada skupin, ve kterých lidé sdílejí tipy a triky, jak si usnadnit péči o domácnost. V jedné takové zveřejnila jedna členka obdivuhodnou proměnu své trouby. “Jsem na sebe moc pyšná,” připsala ke snímkům před a po odvedené práci.

Celý proces přitom nebyl vůbec finančně náročný. Žena nejprve zrezlý povrch trouby oškrábala brusným papírem. To ji stálo jen kus vlastního času a úsilí a pár korun, které nechala v drogerii. Když měla oškrábáno, přišel krok číslo dvě. Dvířka natřela rychleschnoucí barvou na radiátory, která se dá i v Česku pořídit do dvou set korun.

Trouba se sice s vylepšeným vzhledem nestala kouzelně novým spotřebičem, rozhodně ale pořádně prokoukla. Někdy přitom stačí jen malá změna a celý interiér hned působí o dost lépe. Jisté je, že paní teď bude mít při pohledu na svůj spotřebič rozhodně lepší pocit.

Životní styl - další články

Doporučujeme