Která vaše temná stránka přijde lidem atraktivní a sexy? Zeptejte se hvězd

23. června 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Každý máme nějakou horší stránku, se kterou se nechceme chlubit nebo se ji pokoušíme zakrýt. Ovšem někdy je právě tahle temná stránka naší osobnosti pro druhé přitažlivá a sexy. Která to je u vás? To prozradila Dáma.cz.

Beran

Lidé narození v tomto znamení bývají impulzivní a někdy agresivní. Rádi riskují a všechno by chtěli hned. Nejúžasnější na nich je to, že jsou odhodlaní dostat to, co chtějí, za každou cenu. A klidně použijí i prostředky, které nejsou nejférovější. Právě to je ale pro mnohé atraktivní a omluvitelné.

Býk

Podobně jako Berani, i Býci jsou dost paličatí. Je to prostě „býk“ zvěrokruhu, kterému když ukážete červenou barvu, vypění. Jejich temná stránka vyplývá z narcismu. Jsou marniví, mají přirozenou náklonnost ke kráse. Jejich marnivost překvapivě ostatní může přitahovat a činit je skutečně neodolatelnými.

Blíženci

Blíženci jsou bytosti dvojí tváře, mnozí mají tendenci neustále trochu předstírat. Mají rádi tajemné věci, hudbu, knihy, módní trendy. Vždy se snaží nějak zapůsobit, což může druhé přitahovat – ovšem i odpuzovat.

Rak

Raci jsou rodinné typy, které rády mluví s rodinou a přáteli. Pokud jde o ostatní osoby mimo jejich bezprostřední okruh, jsou spíše uzavření a nekomunikativní. To je jejich temnější stránka, protože trvá, než se jim dostanete pod kůži. Na druhou stranu, jejich záhadnost je svým způsobem atraktivní a nutí ostatní, aby je blíže poznali.

Lev

Je těžké uvěřit, že by Lvi měli svou temnou stránku, když jsou ovládání planetou Slunce. Ale i oni mají svoje negativní vlastnosti. Někdy jsou až moc důslední, když chtějí někoho získat, a udělají pro to všechno. Bývají hodně žárliví a jejich vztahy mají dramatické zvraty. I to však může být pro mnohé přitažlivé a atraktivní.

Panna

Panny jsou známé tím, že tvrdě pracují a lpí na detailech. Touží po dokonalosti u sebe i u ostatních. Dalo by se říct, že “ďábel pracuje tvrdě, ale Panna ještě tvrději”. Panny často riskují, aby získaly požadovaný výsledek. Možná to není ideální, ale pro mnohé velmi lákavé.

Váhy

Harmonické Váhy se někdy mohou cítit opuštěné. Často využívají svého osobního kouzla, aby přitáhli ostatní. A většinou to funguje velmi dobře. Váhy moc dobře vědí, jak vyvážit svou temnou stránku, ke které patří beznadějná touha po romantice. Spoustu lidí ovšem právě jejich romantismus silně přitahuje.

Štír

O Štírech si všichni obvykle myslí, že jejich bytost je celá temná. Ovšem i Štíři mají svoje klady a zápory. Celkově jsou samozřejmě tajemní a mají tendenci věci tajit. Jsou ale důvěryhodní a obvykle se nechtějí hádat. Jsou také otevření změnám a transformaci, někdy jsou moc opatrní. Všechny tyhle vlastnosti mohou ostatní přitahovat.

Střelec

Střelci jsou dobrodruzi a někdy jsou kvůli tomu bezohlední. To je jejich temná stránka. Rádi riskují, ale na rozdíl od ostatních znamení zvěrokruhu je špatné konce nezničí. Naopak je považují za zkušenosti, nikoli ztráty. Temnější stránkou jejich povahy je taky hledání pravdy. Bývají totiž až moc upřímní a budou říkat věci, které se nelíbí. I to může být pro někoho atraktivní.

Kozoroh

Kozorozi patří k nejambicióznějším znamením zvěrokruhu. Vytvářejí si svou vlastní cestu a nezastaví se, dokud se nevydrápou na vrchol. Jejich cesty jsou obvykle přímé a morální. Protože se ale domnívají, že mají patent na morálku, bývají někdy elitáři. Abyste se jim zalíbili, musíte v sobě mít něco zvláštního. Jejich ambicióznost může spoustu lidí dráždit, jiné ale přitahovat.

Vodnář

Vodnáři jsou rádi ve skupině, kde prosperují. Jsou orientovaní na komunitu, ale zdráhají se ukazovat svoje karty. Svoje pocity a emoce často skrývají a zjistit, co si Vodnář skutečně myslí, je nadmíru těžký úkol. Mohou být někdy vzdorovití a udržovat si od ostatních odstup. I to však může dělat z Vodnáře atraktivní bytost.

Ryby

Ryby jsou velmi emocionálně nastavené, hodně zahleděné do svého nitra. Ovšem zajímají je i city druhých. Jejich romantismus bývá nebezpečný, protože jsou velmi často odtržené od reality. Skutečný svět je tak trochu mimo a Ryby by nejraději žily někde zcela v jiné dimenzi. Jiní je právě za to obdivují.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme