Sebevědomí a legrace. Kterých věcí si muži na ženách opravdu všímají?

21. června 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Tohle touží znát každá žena. Čeho si muži opravdu všímají? A proč jim vadí tohle a líbí se jim tohle? Spousta otázek, ale kdo opravdu zná odpovědi. Aspoň na některé z nich vám odpovídá web Světženy.cz.

Zdravé sebevědomí

Nikdo nemá rád ženy, které se bojí a nevěří si. Naopak, muži mají rádi ženy, které vědí, co chtějí a jsou zdravě sebevědomé. Zkrátka to jsou ženy, které znají svou hodnotu. Ale na druhou stranu, nic se nemá přehánět. Arogance a namyšlenost na muže rozhodně nefunguje.

Legrace a humor

Máte smysl pro humor? Skvěle, tak to máte napůl vyhráno. Není nic atraktivnějšího a sexy, než žena, která se usmívá. Dokáže se smát, baví se jeho vtipům, ale také si umí udělat legraci sama ze sebe. Muži to dělají často, tak proč by to neuměly ženy? Je lepší se tedy dané věci zasmát, než zbytečně prudit kvůli maličkostem.

Nebojíte se nových věcí

Nemusíte se brodit bahnem, skákat z padáků, jíst červy a absolvovat kurz přežití. Jsou ale některé aktivity, které stojí za to si vyzkoušet. Když chce váš partner něco vyzkoušet, vy jen nestojíte opodál a neklepete se strachy, ale jdete do toho. Protože společné zážitky jsou kořením vztahu. A to že se třeba trochu ztrapníte? Tak se tomu zasmějte a věřte, že váš muž to ocení mnohem více.

Jste přirozeně inteligentní

Všichni víme, že vzhled není všechno, a jestli muži něco neberou jako prioritu, je to právě vzhled. Mnohem víc je totiž zajímá to, jak jste inteligentní. Muži zkrátka milují chytré ženy, se kterými si budou moci povídat, ale ty, které se nevychloubají a svého partnera neshazují. S takovou ženou se mohou bavit o čemkoliv, ale je fakt, že někteří muži jsou z těchto žen nervózní.

Víte, co vám sluší

Šaty dělají člověka, to všichni víme. A muži mají rádi, když má žena styl, ví, co jí sluší a umí to nosit. Váš styl se nemusí líbit všem, ale důležité je, abyste se v něm cítila dobře vy. Muži to pak poznají a ocení. Nutno ale dodat, že nemají moc rádi, když je žena oblečena až moc vyzývavě. Sexy, to klidně ano, ale všeho moc škodí. Vysoké podpatky, minisukně těsně pod zadek a výstřih až k pupíku, z toho moc nadšení nebudou.

Klidná povaha

Pánové rádi dávají přednost ženám, které jsou klidné a uvolněné v každé situaci. Nechtějí doma hysterky, které zbytečně všechno hrotí. Zároveň ale ví, že s ženami cloumají hormony a chodí v podstatě se čtyřmi různými osobnostmi, a že ženy jsou královny dramatu. Nicméně i takové ženy by to neměly přehánět.

Kamarádství je pro důležité

Muži mají své kamarády rádi a často jim dávají přednost před svými partnerkami. Je to sice těžké, ale ženy by toto měly zkousnout. I ony si přece rády vyrazí s kamarádkami na víno, jen tak pokecat o holčičích věcech. Pro muže je přátelství a loajalita v něm velmi důležitá. Když muž potká ženu, zajímá ho, jak se chová ke svým přátelům. Pokud o nich nemluví hezky, už to o ní něco vypovídá.

Ruce pryč

Schopnost bojovat za to, co chceme, je fajn, ale moudrost spočívá v tom, že v pravou chvíli poznáme, že o některé věci nemá smysl bojovat, pustíme to a jdeme dál. Ženy toto moc často ale nedovedou a potřebují být ty, co vyhrály a dosáhly svého. Navíc to pak mají často potřebu připomínat, komentovat a neustále řešit.

Životní styl - další články

Doporučujeme