Lékařský test, který měří lásku? Již brzy běžná realita, míní přední neurolog

20. února 2018·Životní styl·Barbora Pisingerová

Zdroj. Shutterstock

Podle vrchního světového neurologa je docela možné, že již za pár let bude na světě lékařský test, který ověří vaši lásku. Chemikálie v mozku snadno prozradí, jestli jste skutečně zamilovaní, a nebo všechno jenom hrajete.

Přední světový neurolog Fred Neur z Kalifornie představil myšlenku, která mnohé z vás možná šokuje. Podle něj už v roce 2028 bude běžně možné otestovat sílu své lásky! Lékařský test, který nebude nijak bolestivý, detekuje přítomnost určitých chemikálií v lidském mozku. Podle nich se pak snadno určí, jak na tom s tou zamilovaností vlastně je. V současnosti se tato technologie zkouší na živých laboratorních zvířatech.

Ačkoliv je zřejmé, že podobný lékařský test bude využívat řada lidí čistě pro zábavu, někomu může pomoci i k tomu, aby například neuzavřel manželství s nesprávnou osobou a nebo aby zjistil, jak si jeho partnerský svazek vlastně stojí. Lékařský test by tak jednou provždy mohl ukončit odvěké pochybnosti, jestli nás má někdo skutečně rád. Poslouží také jako romantické gesto, kdy někomu skutečně dokáže naši lásku.

Životní styl - další články

Doporučujeme