Maminka přišla s vychytávkou, jak uspat dítě. Mnoho rodičů ji však kritizuje

14. června 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Jedním z hlavních důvodů, proč se dítě v noci probudí, je, že mu vypadne z pusy dudlík a miminko se dožaduje náhrady. Zatímco mnoho rodičů vstává každou hodinu, aby dudlík dítěti vrátilo, jedna maminka přišla se zdánlivě geniální vychytávkou.

Laura Gerson, uživatelka britského rodičovského diskuzního fóra, zveřejnila snímek, který se okamžitě stal virálním a vysloužil si stovky komentářů. “Vůbec jsem netušila, že tak rychle obletí internet. Zveřejnila jsem to na fóru trochu z legrace a nemohu uvěřit té reakci,” uvedla maminka pro server Bored Panda.

Místo toho, aby umístila do postýlky jeden dudlík, který snadno spadne nebo se ztratí, Laura kolem své dcerky Amelie umisťuje rovnou 10 dudlíků. Fungují pak jako jistá ohrádka, kdykoliv malé dudlík upadne, pouze se otočí a sáhne pro další.

“Není na dudlících zcela závislá a přes den je skoro mít nemusí, ale uklidňuje ji, když je kolem sebe má. Vzhledem k tomu, že jich tam má víc, je pro ni snazší jeden najít,” dodala maminka.

Příspěvek vyvolal na internetu stovky reakcí, ve většině z nich rodiče vyjadřovali vděčnost a nadšení. Mnozí nemohli uvěřit, že je podobný trik už dřív nenapadl. Samozřejmě ne všichni s postojem této maminky souhlasí.

“Jak naučit děti, aby neplakali kvůli dudlíku? Prostě jim ho nedávejte. Dítě se narodí a neví, co dudlík je. Tato vychytávka je jen rychlé řešení pro líné rodiče,” uvedla jedna z komentujících.

 

Zdroj: Laura Gerson

 

Životní styl - další články

Doporučujeme