Nejzábavnější inzerát na světě? Tohle náborové VIDEO policie vás zaručeně pobaví

28. listopadu 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Jak jinak nalákat mladou krev k policejní síle než klipem, připomínajícím akční film, který právě míří do vašich kin. Přemety, sprinty, tanečky. Novozélandská policie prostě ví jak na to!

V téměř tříminutovém klipu se ten nejpovedenější výkvět vytrénovaných autorit předhání ve sdělování informací o tom, co by uchazeči měli od pozice očekávat.

Hned v počátečních záběrech se dočkáme vtipných momentek, kdy žena napomíná kapelu hrající na dudy, která ji bez vysvětlení doprovází, aby se ztišili a nevyzradili policejní zásah. Následně zašeptá, že by si přála aby byl Nový Zéland nejbezpečnější zemí na světě, ale bez nováčků to nezvládnou.

Ačkoliv napětí neúnosně graduje a policejní honička nemá konce, v závěru se ukazuje, že lupič je roztomilejší, než jsme čekali. Jen co klip skončí a na obrazovce se objevují první závěrečné titulky, okamžitě je jasné že se tým chytře rozhodl nezveřejnit jména účinkujících policistů. To je ovšem škoda, za akrobatické kousky a neuvěřitelnou fyzickou kondici by si zasloužili pochvalu. Chytlavá reklama si tak alespoň na Facebooku získala pozornost více než 3 milionů lidí.

NZ Police’s most entertaining recruitment video, yet!

Freeze! NZ Police’s most entertaining recruitment video, yet!Take the first step and visit www.newcops.co.nz#NEWCOPS

Zveřejnil(a) NZ Police Recruitment dne 25. listopad 2017

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme